Jack

3.7K 50 0
                                    

We zijn nu een week verder en morgen heb ik heel de dag vergadering met Emma.  Ik had vorige week mijn secretaresse laten afbellen met het excuus dat ik het te druk had, weet het een beetje flauw maar ik had zo onrustig geslapen en gedroomd over haar dat ik haar niet onder ogen durfde komen.  Ik snap niet wat er met me scheelt, ik heb ze nog maar één keer gezien en toch kan ik ze niet vergeten.  Ik weet dat ik beloofd heb om ze met rust te laten aan mijn vader maar hoe moet ik dat doen. Kan ze toch niet heel de tijd ontlopen en zoals vorige week mij steeds opsluiten op kantoor. Zelfs mijn collega's hebben door dat er iets scheelt want dat doe ik nooit.  Normaal ben ik de sociaalste van de hoop.

Maandag morgen stap ik nerveus het gebouw binnen en loop rechtstreekd naar mijn kantoor.  Na mij nog wat moed te hebben in gesproken ga ik naar Emma toe.  Wanneer ik de lift uitloop zie ik dat haar deur opensta en kan ik recht naar haar kijken.  Ze heeft me nog niet gezien en ik blijf even naar haar staan kijken.  Wat is ze mooi en zo geconcentreerd aan het werken. 

Ik stap op haar af en schraap mijn keel even "goeiemorgen Emma, ben je er klaar voor" vraag ik haar. Ze kijkt op met haar mooie blauwe ogen en even moet ik slikken van haar schoonheid. "Ja hoor zullen we naar de vergaderzaal gaan dat is iets gemakkelijker" zegt ze en ze staat recht en loopt voor mij uit naar de zaal naast haar kantoor.  Ik kijk even naar haar billen als ze voor me loopt, die komen zo mooi uit in haar passend rokje.

Steeds moet ik me zelf vermannen om me te concentreren op mijn werk.  Na de vraag van de klant aan haar te hebben uitgelegd beginnen we te brainstormen.  Tegen de middag krijgt ze plots telefoon" Hoi Lisa" hoor ik haar zeggen.  "Ja is goed ik ben er binnen 10 minuten" en ze legt neer.

Scheelt er iets" vraag ik haar, "nee hoor" zegt ze "maar het is al 12 uur en ik had afgesproken om met Lisa samen te gaan lunchen"  een beetje teleurgesteld kijk ik haar aan "Oh is het al zo laat, ik zal ook maar even iets gaan eten dan zie ik je hier terug tegen 13u is dat ok" Ze moet gezien hebben dat ik teleurgesteld ben dat ze met Lisa gaat eten want plots vraagt ze of ik mee iets ga eten en dat doe ik natuurlijk graag.

Samen lopen we naar beneden en Lisa staat ons al op te wachten.  Ze lacht breed als ze ziet dat ik er ook bij ben, oh nee denk ik als ze nu maar niet te plakkerig gaat doen.

"Hoi jack kom jij ook mee zo gezellig" zegt ze, ze geeft me een knipoog en haakt haar arm in.  Wat moet ik daar nu mee.  Ik laat het maar zo en zeg er niets op.  Na een uurtje wat ongemakkelijk samen in het restaurant gezeten te hebben.  Lisa was namelijk steeds met me aan het flirten en zo handtastelijk. Was ik blij dat we terug naar kantoor konden.

Emma deed wel een beetje raar als we terug kwamen, dat zal zeker door Lisa komen dacht ik.  Dus toen we terug in de vergaderzaal zaten zei ik er dan ook maar iets over "dat was gezellig hé, alleen gaan we de volgende keer gewoon met 2 want van dat flirt gedrag van Lisa werd ik zot" Ze moest er even mee lachen "Ja die heeft duidelijk een boon voor jou hé" zei ze. "Ja maar dat is niet wederzijds zij is al de hele mannelijke collega's bijna afgegaan denk ik, daar heb ik echt geen zin om bij te horen."  Ze moest er eens heel hard mee lachen.

De komende uren werktte we gestaag verder, maar kon het toch niet laten om af en toe eens teloeren van onder mijn wimpers naar haar en wat me opviel was dat steeds als ik keek zij ook naar mij aan het kijken was.  Ik vond dat fijn maar zei er maar niks van.  Tegen 17u zat de dag erop en hadden we al veel af.  "Wat denk je ervan om vanavond met ze'n tweetjes iets te gaan eten ik ken nog een leuk plekje in de buurt, dan kunnen we elkander wat beter leren kennen nu we nog veel samen moeten werken, of verwacht iemand je thuis" informeerde ik ineens. "Nee hoor er is niemand die op me wacht, en ik wil graag met je mee maar mag ik me thuis eerst wat gaan opfrissen" vroeg ze. Ik moest een lach onderdrukken, Yes geen vriend "tuurlijk" zei ik "ik kom je tegen 19u oppikken ok" "Ja is goed" zei ze "tot zo dan"  ze trok haar jas aan en vertrok naar buiten, ik kon het niet nalaten om haar even na te kijken.


het vervolg is voor de volgende keer, hoe zal de eerste date verlopen?

verboden liefdeWhere stories live. Discover now