Jack

2.8K 31 0
                                    

Ik werd wakker in een leeg bed, waar was ze naartoe?  Dan ruik ik de geur van verse koffie en broodjes.  Ze zag dat ik wakker was en kwam naar me toe. "Goeiemorgen knapperd" zei ze tegen mij.  Ik glimlachte en vroeg of ze er terug in kwam.  "Nee, ik zou wel willen, maar binnen een klein uurtje moeten we bij onze afspraak zijn." zei ze. Ik nam de tas aan die ze mee aanbood en zette ze op het nachtkastje.  "Krijg ik dan nog eerst één kusje voor ik uit bed kwam"  zei ik met een pruillip.  Ze moest lachen en zakte op het bed neer.  Snel kwam ik in beweging en ving haar in mijn armen en rolde haar op haar rug met mij boven op haar.  Ze begon luid te lachen. "Jack, we  hebben geen tijd voor spelletjes, seffens komen we nog te laat." zei ze. "Dan moeten ze maar een wachten" zei ik "want ik wil eerst mijn dessertje voor ik aan mijn ontbijt begin." en ik begon aan haar oorlelletje te knabbelen.  Ze moest nog harder lachen, maar liet me wel doen.  Ze had er net zoveel zin in als ik.  We maakte er wel een vluggertje van en dan gingen we ontbijten.  Het liefst van al lag ik heel de dag in bed met haar in mijn armen.  maar ik was hier om te werken, dus dat ging voor.  Hoe sneller we klaar waren, hoe meer ik van Emma kon genieten zonder kans op ontdekking nu we niet thuis waren.

Terwijl ik mij douchte moest ik denken aan vorige week.  Wat hebben we toen geluk gehad.  Ik had Emma bij mij thuis uitgenodigd en toen kwam mijn vader plots op bezoek.  Ze had zich snel in mijn slaapkamer verstopt, ze had namelijk geen kleren niet meer aan. Gelukkig kon ik mijn vader snel buiten werken.  Hij had niet door dat Emma er was.

Nu kunnen we er om lachen, maar die avond was het toch verschieten.  Wat als hij Emma ontdekt had, hoe had ik dat moeten uitleggen.  Nu konden we ongestoord ons ding doen.  Niemand die ons hier kent dus konden we gezellig over straat lopen en moesten we ons niet verstoppen. 

De vergadering liep vlot, Emma had haar goed voorbereidt en hoewel ze haar op de achtergrond wilde houden betrok ik haar toch steeds bij in het gesprek.  Ze was hier uiteindelijk ook om haar kunnen te tonen en dat kon ze.  Ze was goed in haar werk en ik was dan ook fier om haar mee te mogen nemen.  Wanneer de vergadering was afgelopen gingen we terug naar het hotel.  We deden snel iets anders aan.  "Waar heb je zin in vandaag?" vroeg ik haar.  "zullen we de stad bezoeken, het is prachtig weer en ik ben nog nooit in Parijs geweest." Ik zei dat ik het goed vond en dus liepen we een half uurtje later naar de Eifeltoren.  "Zullen we naar boven gaan" vroeg ik.  Ze knikte en gingen in de rij staan.  Toen het onze beurt was stapte we de lift in naar boven.  "Het is hier prachtig Jack, bedankt dat ik mee mocht komen.  Het is de beste reis die ik ooit gemaakt heb.  Maar ja het is dan ook mijn eerste." zei ze een beetje verlegen.  "Er is niemand die ik liever had meegenomen dan jou." lachte ik.  "Ik beloof je dat het niet de laatste reis is die we samen maken.  Ooit neem ik je mee naar New York." Haar ogen glinsterde. "Echt, dat zou ik super vinden. Daar wil ik al heel mijn leven graag naartoe."  Ze sloeg haar armen rond mijn nek en kuste me.

We gingen terug naar beneden en ik pakte haar hand.  Samen liepen we terug richting het hotel.  Vlak voor het hotel was een rustig restaurantje waar we snel nog iets gingen eten.  Na het eten gingen we terug naar het hotel, het was al laat.  De laatste dag gingen we nog gezellig shoppen en dan waren helaas de 3 dagen om en moesten we terug naar huis.  "Ik was zo graag nog wat hier gebleven, het was hier zalig." zei Emma.  Ik lachte en nam haar goed vast met mijn armen rond haar middel.  "We komen nog eens terug, beloofd." fluister ik in haar oor.

We zetten de koffers terug in de auto en vertrekken naar huis.  Terug thuis aangekomen na een lange rit reed ik naar haar huis.  "Ik zal je eerst thuis afzetten en ga dan eerst langs huis om te zien of ik nog dringende boodschappen heb gekregen.   Daarna kom ik terug, is dat goed?" vroeg ik.  "Ja tuurlijk, doe maar rustig." ze zocht iets in haar handtas en gaf het dan aan mij.  Ik opende mijn hand en zag een sleutel.  Verbaasd kijk ik haar aan. "Ik neem nog snel een douche en ga daarna al naar bed.  Nu kan je gewoon naar binnen als ik al in slaap gevallen zou zijn."  Ze glimlachte  en stapte uit. "Tot zo Jack." "Tot zo Emma" zei ik nog en reed door naar mijn huis.

Ik had geen berichten op mijn antwoordapparaat, Vlug zette ik mijn koffer in mijn kamer en deed andere kleren aan.  Ik maakte een zak met propere kleren om mee te nemen naar Emma en vertrok terug.

Bij Emma aangekomen belde ik aan, maar er deed niemand open.  Ik gebruikte de sleutel om mij binnen te laten. Ik vond het wel wat raar.  Ik had nog nooit een sleutel gehad van een van de vrouwen waarmee ik iets had en zij ook niet van mij. Zou ze er iets mee bedoelen.  Nee dacht ik maar, ik doe de deur op slot en leg de sleutel op het aanrecht.  Zo vindt ze die morgen snel terug.  Ze bedoelde toch niet dat ik die kon houden, wel? Ik ging naar de kamer van Emma en zag dat ze al sliep.  Even bleef ik staan om naar haar te kijken.  Wat vond ik haar mooi, ik kon wel uren naar haar staren.  Ik deed mijn kleren uit en kroop bij haar in bed.  Bijna automatisch draaide ze zich om en nestelde ze zich tegen mij aan.  Want vond ik het fijn om in slaap te vallen met haar in mijn armen.  Wat denk ik nu, nee dit is raar. Zo'n gevoel heb ik nog nooit gehad.  Wat is er toch met mij aan de hand.  Met dat rare gevoel in mijn buik viel ik slaap met Emma nog steeds tegen me aan gedrukt.


Zou hij verliefd op haar aan het worden zijn, nee dat kan niet. Daar deed hij niet aan mee.  En geeft Emma echt de sleutel van haar huis zonder bijbedoelingen?  We zullen het de volgende keer weten, hopelijk.

verboden liefdeΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα