Hoofdstuk 40

2.4K 38 16
                                    

Iedereen gaat snel op de grond liggen. Wat ik dan zie laat mijn hart stoppen. Jessica komt uit de struiken met het pistool op Jack gericht. " Spijtig je hebt het overleefd. Ik had al zo iets gehoord. Maar nu is het spel uit. PJ is van mij. Het is de zoon die je van me hebt afgepakt en nu neem ik hem van u af. Geef hem hier? "
"Nooit" roept Jack, " jij hebt gelogen over die zwangerschap en me misleid. Dit is mijn zoon met Emma , de vrouw van mijn leven en ik laat je haar en hem niets aandoen."
Jessica wordt razend en richt dan het pistool op mij. "Goed" zegt ze, "dan zal ik haar doodschieten. Dan zijn we daar al vanaf. Wat denk je?"
Ik ben doodsbang maar weet dat ik de confrontatie aan moet gaan. Ik spurt naar voor naar Jack en PJ en roep. " je mag me doodschieten als je denkt dat dat je helpt maar PJ zal je nooit krijgen." In een snelle beweging geeft Jack PJ aan mij en gaat voor mij staan. " Nee, dat doe je niet. Ik zal hen steeds beschermen het is afgelopen Jessica." In diezelfde beweging stort Jack zich naar voor op Jessica en begint te vechten om het pistool. Ik kan niet goed zien wie er de bovenhand heeft en dan gaat plots het pistool af en vallen ze beide op de grond. "NEE" roep ik en loop naar hen. Dan staat Jack terug recht. Ik begin te huilen en stort me in Jack's armen. Jessica ligt op de grond met een schot in haar been en gilt het uit van de pijn.
Op dat moment komt net de politie aan gelopen en nemen Jessica mee in de ambulance terwijl ze ligt te roepen en te tieren. Jack neemt me stevig vast. " Het is eindelijk voorbij. "
Wanneer de rust is terug gekeerd komt Jack naar me toe. "Ik snap dat het wat druk is geweest, anders moeten we de bruiloft uitstellen tot je terug wat aangesterkt bent. " Ik sta met een grote kracht recht en roep "nee". "Ik heb al veel te lang moeten wachten om jouw vrouw te mogen worden en dat wil ik niet meer. De bruiloft gaat Door. "
En zo gebeurde het dat ik een half uurtje later naar de man liep die vooraan stond om te kunnen trouwen met de man van mijn dromen. Eindelijk.

verboden liefdeWhere stories live. Discover now