Emma

3.6K 44 0
                                    

Na een hele dag samenwerken wilde hij nog iets gaan eten, daar zei ik geen nee tegen.  Ik haaste me naar huis, gelukkig dat ik dichtbij woon.  Heel de weg was ik heel mijn kleerkast aan het nagaan, wat zou ik dragen.  Veel chic's had ik niet en dan moest ik ineens denken aan wat mijn mama altijd zei "Emma dit jurkje moet je echt kopen iedere vrouw moet een little black dress in de kast hebben hangen" Ja dit was ideaal ni te chic maar toch mooi en sexy.  Het benadrukte mijn vormen en had een mooie decotté. 

Thuis gekomen sprong ik direct onder de douche, ik had nog even tijd voor Jack mij kwam halen.  Na mijn haren en lichaam grondig gewassen en natuurlijk geschoren te hebben deed ik de douche uit en droogde me af. Mijn haren wikkelde ik in een handdoek en ik liep naar mijn kast om mijn zwart jurkje te nemen.  Na mij snel aangekleed te hebben deed ik snel wat make-up op.  Mijn haar droogde ik snel en viel gekruld over mijn schouders.  Ik had het geluk er een mooie krul in te hebben, zodat ik er niet veel werk aan had.

Ik keek op de klok, half 7, bijna was hij hier. Nerveus stond ik wat in de keuken iets te drinken toen plots de bel ging.  Ik deed de deur open en daar stond Jack, hij had zich blijkbaar ook snel omgekleed want hij had een mooi zwart kostuum aan, wat stond hij daar toch knap in. "Hoi Emma, wat zie je er prachtig uit, ben je klaar om te vertrekken?" vroeg hij.  "Ja, ik neem snel mijn jas en tas en dan zijn we weg" zei ik.

Ik was benieuwd waar hij me heen bracht; na een kwartiertje rijden met zijn auto, Ashton Martin, kwamen we aan bij een gezellig restaurantje aan het water." Wouw dat is hier mooi" riep ik uit " ik wist niet dat hier vlakbij zo iets gezellig was" "Kom" zei hij, hij hield de deur voor me open en hielp me uit de auto.

Toen ik binnen kwam stond er veel volk te wachten voor een tafeltje, maar Jack liep gewoon door en werd ontvangen door een mooie dame "Hoi Jack, we hebben een tafeltje vanachter aan het raam voor jou klaar gemaakt zoals je gevraagd had" zei ze. Ik keek Jack verbaasd aan "bedankt" zei hij en leidde me naar achter in de zaal. Toen we plaats namen moest ik wel even rondkijken zo mooi was het daarbinnen. "Is het niet super moeilijk om hier een plaatsje te reserveren" vroeg ik. "Ja"zei Jack "maar de eigenaar en kok is mijn beste vriend Mark dus ik heb hier steeds een tafeltje wanneer ik wil"

Hij bestelde een Steak en ik ging voor een visschotel, wat had ik honger. "en hoe bevalt het werk" vroeg hij ineens. Ik wat in gedachten verzonken schrok op en glimlachte. "Heel tof, ik ben blij om bij jullie te mogen werken, het is erg gezellig en vriendelijke mensen, maar zullen we niet over werk praten nu, dat hebben we vandaag al genoeg gedaan." "Tuurlijk" zei hij "vertel dan eens wat over jezelf" Wat kon ik allemaal vertellen.  Ik vertelde dat ik was opgevoed door mijn vader en dat mijn moeder spijtig genoeg niet meer leefde, over mijn studies en vriendinnen.  Hij vertelde op zijn beurt wat over zijn vader en ik kon niet genoeg krijgen van naar zijn stem te luisteren.  Volgens mij was dat het mooiste geluid dat ik ooit gehoord had.  Na over van alles wat te hebben gepraat zei hij ineens "kom dan gaan we buiten nog wat rond het meer wandelen in het park, het is een prachtige avond vanavond" Ik stond recht en deed mijn jas aan hij liet mij voor gaan en legde zijn hand op mijn onderrug.  Ik voelde de warmte van zijn hand door mijn jurkje door en tintelde over mijn hele lichaam.

We wandelde rond het meer en het was een magische avond waar veel te snel een einde aan kwam. Hij bleef staan. "Emma" zei hij "sinds de eerste moment dat ik je zag moet ik aan je denken, ik kan je niet uit mijn hoofd zetten. Ik moet toegeven dat ik vorige week onze vergadering expres heb verzet omdat ik niet goed wist hoe ik hier mee moest omgaan. Ik heb namelijk mijn vader beloofd om nooit  meer iets met een collega te beginnen, maar ik weet niet of ik mijn belofte kan waarmaken" Ik werd er helemaal stil van het enige dat ik kon uitbrengen was "ik ook" toen leunde hij naar voren en zoende mij op mijn wang, maar zijn lippen kuste nog net de zijkant van mijn mond.

Als verdoofd bleef ik staan, oh wat waren zijn lippen zacht die wil ik zeker nog eens voelen.  We gingen in stilte naar de auto terug en hij nam mijn hand en onze vingers verstrengelde elkaar.  Eenmaal thuis zei ik hem goeiedag en ik zag zijn ogen fonkelen.  Dat ging nog moeilijk worden op werk dacht ik, maar dat zullen we dan wel zien.  "Dag Emma, tot morgen" en hij kipoogde naar mij met zijn mooie lach.  Ik smelte gewoon. Ik deed de deur open en zwaaide nog even, Jack reed door en ik sloot de deur achter mij. Ik zweefde naar mijn kamer kleedde me uit en kroop gelukzalig in bed.  Dit was een fantastische avond en ik hoopte er zo nog veel te mogen beleven.  Met mijn hoofd vol met beelden van Jack viel ik in slaap.


dit was de eerste date en hopelijk niet de laatste.  Het is mijn eerste verhaal dus als jullie tips voor mij hebben of gewoon laten weten wat jullie ervan vinden zou ik dat super vinden.

verboden liefdeWhere stories live. Discover now