jack

3.2K 44 0
                                    

Ik lig in bed met Emma veilig in mijn armen. Mijn gedachten gaan steeds naar gisterenavond.  Toen ze ja zei sloeg mijn hart een slag over,  ik was zo gelukkig. Toen ze vroeg om te blijven  slapen moest ik niet lang nadenken.  Natuurlijk heb ik haar wel gerust gesteld toen we naar bed gingen dat we het rustig aan zullen doen. Ik had op haar gezicht gezien dat ze wat nerveus was,  dus hebben we alleen maar geknuffeld en gekust. Oh dat zou ik heel de dag kunnen doen,  haar kussen, zo' n zachte lippen en zo lekker kan zij kussen.


Nu lig ik hier met haar en vraag me af hoe we het op het werk kunnen verbergen. Ik hoor gekreun en Emma opent haar ogen "dag schoonheid,  goed geslapen?" " ja" zegt ze "in jouw armen wil ik altijd wel slapen " en ze begint te blozen. "Hoeveel uur is het?" vraagt ze. "Half 7 zullen we gaan douchen."  "Jij eerst of ik?" vraagt ze  "of samen" zeg ik erachter en knipoog naar haar.  "Ga jij maar eerst" zegt ze. "Ok" Ik laat het water al lopen zodat het warm kan worden en kleedt me ondertussen uit.  Ik stap onder het warme water en sluit mijn ogen,  zalig, denk ik. Plots voel ik twee zachte armen rond mij. "Ben van gedachte veranderd" zegt ze " vindt je dat erg?" Met een grijns op mijn gezicht draai ik mij rond in haar armen en kijk haar gelukzalig aan. "Daar zal ik nooit bezwaar tegen maken " zeg ik lachend terug en neem haar stevig vast. Ik bekijk haar van kop tot teen en zie ze rood worden. "Je bent zo mooi Emma,  weet je dat?" En na dat te hebben gezegd duw ik haar tegen de muur en kus haar vurig op de mond. Mijn handen glijden over haar lichaam en ik voel ze rillen van genot onder mijn handen. "Oh Emma, ik denk niet dat ik mij ga kunnen inhouden. Als ik moet stoppen, moet je het op tijd zeggen he?" "Wie zegt dat je moet stoppen" zegt ze. "Ik wil dit even graag,  alstublieft Jack neem me."

Na die woorden laat ik me helemaal gaan. Ik laat mijn handen over haar hele lichaam gaan,  van haar hals, over haar schouders en naar haar borsten. Daar blijf ik eventjes hangen terwijl ik haar blijf kussen. Eventjes wijk ik wat achteruit en kijk haar in haar ogen om zeker te zijn dat ze het meent en als ze me bemoedigend toeknikt neem ik haar bij haar billen en hef ze omhoog.

Onmiddellijk slaagt ze haar benen rond mij. Ik vraag nog eerst of ze wel aan de pil is en als  ze ja zegt laat ik haar zakken. Ik moet lichtjes kreunen, " zo goed" murmel ik.  Ik drijf het ritme op. "Fuck Emma ik hou het niet meer" zeg ik moeizaam. "Ik ben er bijna, niet stoppen." Meer aanmoediging heb ik niet nodig en pomp nog harder,  en dan hoor ik  Emma komen en een paar seconden later volg ik.  Ik laat haar terug op haar voeten zakken en kijk haar lachend aan. "Zalig" zegt ze glimlachend " maar zullen we ons nu maar wassen anders komen we nog te laat?" "Is goed " zeg ik en was me snel. Ik ga onder de douche uit zodat ze wat meer plaats heeft.

Nadat  we ons hebben aangekleed gaan we snel ontbijten. " ik ga nog snel eerst lang huis,  iets anders aandoen. Ga je mee of loop jij ineens naar het werk?" Vraag ik. " Ik ga maar ineens naar het werk dan valt het ook niet zo op,  dan als we samen binnen komen." zegt ze. "Ja daar heb je misschien wel gelijk in. Kom je dan vanavond naar mij,  zal ik voor je koken?" zeg ik. " Graag een man die kan koken,  daar zeg ik geen nee tegen. "  Ik lach en geef haar snel een kus. "Tot straks op kantoor dan" zeg ik en vertrek naar huis.

Gelukkig woon ik niet ver en ben dan ook snel thuis. Mijn gedachten gaan steeds naar Emma onder de douche. Wat is ze knap. Thuis doe ik snel andere kleren aan, luister naar mijn antwoordapparaat. Niets belangrijks, alleen Mark om nog eens af te spreken,  die bel ik straks wel.

Op kantoor aangekomen loop ik even langs mijn vader om goeiemorgen te zeggen,  zoals elke morgen. Als ik Emma voorbij loop zeg ik goeiedag en geef haar snel een knipoog. Ze bloost en zegt vriendelijk goeiedag maar laat voor de rest niets blijken.  Dat gaat nog wel meevallen op het werk denk ik.

Na mijn vader loop ik terug naar mijn kantoor en begin maar met de orde van de dag.

Rond de middag stuur ik een berichtje naar Emma,  ik kan het niet laten.

From Jack: hoi schoonheid, hoe was je dag al? Die van mij is zalig begonnen, dat mag elke dag wel zo.

From Emma: hoi,  alles ok.  Met zo'n begin kan dat niet anders. Wat eten we vanavond?

From Jack: Waar heb je zin in? Mijn specialiteit is pasta.

From Emma: Hmm lekker is goed.

From Jack: Is goed schoonheid, tot straks. Mijn volgende afspraak is er. om 19u bij mij?

From Emma: Ok tot straks, kom wel naar jou.


Ik werk nog een paar uur door en vertrek dan wat vroeger naar huis, boodschappen doen en nog wat opruimen.



ik weet dat ik het al eens gevraagd heb, maar ik kan jullie feedback goed gebruiken. Dus als je iets niet goed vindt of je hebt ideeën laat het dan weten. Stemmen mag ook altijd.

verboden liefdeWhere stories live. Discover now