Jack

2.1K 27 0
                                    

Ik vroeg me al heel de dag af wat er met Emma was. Ze negeerde me en kwam niet achter haar bureau uit.  Toen het tijd was om naar huis te gaan ging ik naar haar kantoor, maar ze wou alleen zijn vanavond. Ik deed er maar niet te moeilijk over, ze zal het wel vertellen wanneer ze er klaar voor is.


Ik had snel nog iets gegeten toen ik besliste om even bij Mark langs te gaan.  Het liep alleen even wat anders, Toen ik buiten kwam stond Emma plots daar.  Ze zag er verward uit en besefte niet dat ze naar mij was toegekomen.  Ik nam ze mee naar binnen en zette haar op de bank.  Na wat aandringen begon ze te vertellen.  Wat ik toen hoorde deed mijn hart stilstaan.


Emma zwanger, van mij?  Nee dit kon niet gebeuren.  Ik heb al eens zoiets meegemaakt dat een vrouw mij er probeerde in de lokken.  Dat ging niet nog eens gebeuren.  Mijn vorige vriendin deed ook of ze zwanger was zodat ik met haar zou trouwen.  Maar alleen bleek ze niet zwanger te zijn, het was allemaal maar een plan om mij te binden.

Ik dacht dat Emma zo niet was, maar blijkbaar had ik mij vergist.  Ze zijn allemaal uit op mijn geld.


Ik ben boos geworden en heb haar voor de keuze gezet het kind of mij, ben benieuwd hoe lang haar leugen stand zal houden.  Misschien had ik niet zo hard moeten roepen, maar dit kan toch niet mogelijk zijn dat het mij 2 keer overkwam.


Nu zat ik hier dus op de bank met een glas whisky in mijn hand.  Hoe is dit toch kunnen gebeuren.  Als ik er goed over nadacht kan ik nog steeds niet geloven dat Emma zou liegen tegen mij.  Wat als het toch waar is en ze zwanger is van mij. Wat moet ik dan doen.



Nu ik wat meer tijd had gehad om er over na te denken, moest ik toch geloven dat ze echt zwanger is van mij zonder dat ze het gepland had.  Anders had ze er toch niet zo verward en kapot uitgezien. Ik nam me voor om morgen even lang haar te gaan op kantoor om mijn excuses aan te bieden.



Ik weet dit is maar een klein hoofdstukje maar ik wilde snel met Emma haar kant doorgaan en Jack heeft nu toch door dat hij verkeerd zat, kan hij dit nog goed maken?

Laat zeker eens iets weten.  Ik weet ik heb het al eens een paar keer gevraagd maar zonder stemmen en reacties weet ik niet of jullie het een goed verhaal vinden.

Nancy xxx




verboden liefdeWhere stories live. Discover now