Jack

3.3K 47 2
                                    

Ik heb net Emma afgezet bij haar thuis, gelukkig heeft ze me niet mee binnen gevraagd want ik weet niet of ik van haar had kunnen afblijven.  Hoe ga ik dat doen morgen op het werk, niemand mag weten dat ik haar leuk vind zeker mijn vader niet.

Op kantoor aangekomen vraag ik aan Lisa of ze Emma al gezien heeft, maar ze is nog niet op kantoor. "Laat je iets weten wanneer ze aankomt ik moet nog iets bespreken met haar" vraag ik. "tuurlijk, direct als ze binnen is" zegt Lisa.  Ik besluit eerst maar even mijn vader goeiedag te zeggen nu ze er nog niet is.

"Binnen" riep hij.  Ik deed de deur open en daar stond hij uit het grote raam te kijken zoals hij altijd doet als hij aan het nadenken is.  "Stoor ik" vraag ik en hij doet teken dat ik binnen mag komen. Ik ga naast hem staan aan het raam en wacht tot hij iets zegt. "Hoe bevalt de samenwerking met Emma" vraagt hij.  "Goed, ze heeft verstand van haar werk, als ze zo voort doet zal ze snel bij het creatieve team zitten" zeg ik.  "Voor de rest nog iets dat ik moet weten over jullie" zegt hij plots.  Ik verschiet een beetje, wat nu, zou hij iets weten. "Nee, hoor ze is een gezellige collega en plezant om mee samen te werken, dat is alles" zeg ik snel, beetje te snel heeft mijn vader door. "Ik heb gehoord dat jullie samen zijn gaan eten gisteravond, weet je nog wel wat je beloofd hebt" zegt hij een beetje boos. "Ja hoor pap, geen zorgen. Het was gewoon een etentje onder collega's om elkander te leren kennen voor de rest niets"  "Ik hoop het maar, zo'n goeie assistente heb ik in geen tijden meer gehad en zou ze dus niet graag kwijt spelen door jou spelletjes" zegt hij nu wat bozer.  "Geen schrik vader" zeg ik "het is een hele toffe en mooie vrouw ik zal mijn belofte niet breken" zei ik maar.  Ik kon toch niet tegen hem zeggen dat ik denk dat ik verliefd ben op die vrouw, verliefd is misschien zelfs niet het goeie woord, ik verlang naar haar meer niet, ik doe niet aan liefde. Nooit gedaan weet zelfs niet hoe dat voelt.  "goed ik geloof je maar breek mijn vertrouwen niet ok" zegt hij streng " en nu ophoepelen ik heb nog veel werk" zegt hij met een lach.

Ik ga terug naar mijn kantoor en als ik binnen kom zie ik Emma in mijn kantoor zitten. Mijn adem stockt even in mijn keel, ze is nog mooier dan gisteren.  Ik zie haar liever in een broek zoals nu daar komen haar benen en kont mooier in uit Natuurlijk met een rok kan ik haar prachtige benen bewonderen. Ze staat recht als ze me ziet en bloost een beetje "Jack" zei ze "Lisa zei dat je mij wou spreken" "Ja " zei ik "sorry om je te laten wachten ik was net nog even bij mijn vader" "Geen probleem, wat wou je nog bespreken, ik dacht dat we klaar waren na gisteren met het werk"  " Daar gaat het ook niet over, het zit zo" begin ik wat nerveus. "Ik heb mijn vader belooft om niets met jou te beginnen en ik zou me graag aan mijn belofte houden, daarom is het beter om onze relatie puur professioneel te houden als je dat goed vindt" Ik zie haar een beetje telergesteld kijken maar ze tovert snel een glimlach op haar gezicht. "Tuurlijk geen probleem, ik ben toch niet op zoek naar een relatie en ik werd al een gewaarschuwd door mijn vader dat ik beter uit jou buurt kon blijven omdat je een rokkenjager bent, dus dat zal wel lukken. Gewoon collega's"  Ze staat recht en loopt naar de deur, ik kan haar alleen maar een beetje nastaren, aan de deur draait ze zich nog even om "Dag Jack" zegt ze en verdwijnt door de deur.

Ik laat me zakken op mijn stoel, dus zo'n reputatie heb ik al dat de vrouwelijke collega's al verwittigd worden wanneer ze hiet beginnen, ok ik heb misschien al een paar relaties op het werk gehad, of toch pleziertjes maar ze wisten steeds waar ze aan begonnen en dat het voor plezier was, alleen pap zijn laatste assistente was daar niet mee akkoord gegaan. Ik ging mijn best doen om uit haar buurt te blijven belooft is belooft.

Na een paar uur werken om mijn gedachten te verzetten gaf ik het uiteindelijk op.  Dit ging niet lukken, ik kon Emma niet uit mijn gedachten krijgen, dan maar zonder dat mijn vader het weet,  Dat zou ik voorzichtig moeten aanpakken.  Ik nam mijn pc en stuurde een mailtje naar Emma

from Jack: Ik moet je zien vanavond om 19u zie dat je klaar staat.

from Emma: Waarom, ik dacht dat je het zakelijk wou houden.

from Jack: Van gedachte veranderd maar vader mag er niets van weten, dus wis deze e-mails als je ze gelezen hebt.

from Emma: Ok en wat als ik niet wil

from Jack: Alstublieft Emma ik mis je

from Emma: Ok vanavond 19u

from Jack: Bedankt je zal het je niet beklagen tot straks

Nu kon ik nog wat ijverig doorwerken, maar mijn gedachten gingen steeds naar straks, ik kon niet meer wachten. Zou zij ook iets met mij willen, in het geheim, want dat was wel de voorwaarde, ben benieuwd.

verboden liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu