Hoofdstuk 24

2K 28 1
                                    

Jack


Ik verschoof zenuwachtig over mijn stoel, ik wist niet goed hoe te beginnen. Mijn ouders keken me vol belangstelling toe.  "Vader, moeder" begon ik.  "Ik weet dat ik beloofd had om niets meer met een collega te beginnen, maar ik heb spijtig genoeg die belofte moeten breken.  Nee, niet spijtig.  Vanaf de eerste moment dat ik Emma zag was ik verkocht.  Ik kon aan niets anders meer denken.  Gelukkig bleek snel dat de gevoelens wederzijds waren.  We zijn nu al enige tijd samen.  2 weken geleden gebeurde er iets onverwachts en liet Emma mij in de steek, het is dus ook mijn schuld dat Emma ontslag heeft genomen." Ik zag mijn vader woedend worden en snel stak ik mijn hand op om hem het zwijgend op te leggen en ging voort.  "We hebben alles uitgepraat en willen jullie zegen over onze relatie.  Emma komt bij mij wonen, vader.  Er is niemand die ik liever zie dan haar." 


Mijn moeder was van verbaasd naar super enthousiast gegaan en stond te springen van opwinding.  "Welkom in de familie Emma, ik ben zo blij dat hij eindelijk iemand gevonden heeft." Ze nam Emma in haar armen en gaf haar een knuffel, Emma moest ervan lachen.  Mijn vader stond nu ook recht en lachte. " Ik ben heel blij voor jullie, eigenlijk had ik al zoiets  vermoed. Al heb ik nog wel een vraagje, Emma? Wil je dan nu uw ontslag intrekken, ik heb nog nooit zo'n goeie kracht als u gehad en zou je niet graag kwijt willen?"  "Tuurlijk, ik kom graag terug" zei Emma en keek mij zenuwachtig aan.  Ik moest namelijk nog iets anders vertellen.  Mijn ouders hadden de blik ook gezien en keken ons nu onderzoekend aan.  Ik schraapte mijn keel "er is eigenlijk nog iets."  Ik nam Emma in mijn armen en keek naar mijn ouders.  "Jullie worden grootouders"


Mijn moeder wist niet waar ze het had van vreugde, mijn vader gaf mij een klop op mijn schouder en zei allen maar "goed gedaan." Emma gaven ze beide een dikke knuffel.  Nu dat achter de rug was konden we nog wat gezellig samenzijn en eten.


Nu was haar vader aan de beurt.



Emma


Ik was zo gelukkig, alles was goed gegaan gisteren bij zijn ouders.  Ik had eigenlijk niet anders verwacht, maar toch was ik zenuwachtig.  Ik sprong uit bed op zoek naar Jack.  Hij was in de keuken ontbijt aan het maken.  Toen ik de keuken in kwam en de koffie rook  spurtte ik naar de badkamer.  Jack had mij blijkbaar gehoord want hij was me achterna gekomen.  Terwijl ik boven de wc hing, hield hij mijn haren vast en wreef over mijn rug. "Gaat het een beetje?" Ik knikte en ging op mijn knieën zitten.  Hij gaf me een washandje en ik kuiste mijn mond af.  Rustig stond ik terug recht.  "Ik denk dat ik geen koffie meer drink" zei ik met een klein lachje.  Hij nam me terug mee naar de living, niet de keuken want daar rook het nog naar koffie.  "Ik zal je wat gemberthee geven dat is goed voor je maag te kalmeren." zei Jack. Ik keek hem wat raar aan "en hoe weet jij dat allemaal?"  "Ik heb wat opzoekwerk gedaan, zodat ik weet hoe ik je het beste verwen." Zei hij met een glimlach. Ik denk dat ik op dat moment nog verliefder op hem werd.


Na een rustig ontbijt maakte we ons klaar, nu stond mijn vader op de planning.


Bij mijn vader ging het gelukkig net zoals bij zijn ouders.  Hij was super enthousiast. Eerst moest hij wel even wennen aan het idee, maar hij vond het super voor ons en kon niet wachten om zijn kleinkind te zien. 


De rest van de week liep rustig.  Deze week bleef ik nog thuis en vanaf volgende week zou ik terug beginnen werken.  Jack moest wel naar kantoor voor dringende zaken.  Ik bleef dus maar wat in zijn appartement rondhangen.  Ik woonde daar nu wel, maar voelde me nog niet echt thuis. Ik deed dus wat elke vrouw zou doen.  Ik ging shoppen om de woning nog wat aan te kleden.  Ik hoopte maar dat Jack het mooi zou vinden. 


Tegen dat Jack thuis kwam had ik lekker gekookt en was het appartement verandert van een vrijgezellen woning naar een huis voor twee.



Wat zou Jack ervan vinden, en blijft alles rustig zijn gangetje gaan?

verboden liefdeWhere stories live. Discover now