Emma

3.4K 40 5
                                    

Na een gelukzalige droom over Jack word ik gewekt door die stomme wekker. Ik heb geen zin om wakker te worden, ik zat net aan het deel waar hij zei dat hij stapeloos verliefd op mij was en mij ging kussen, ik kon zijn adem al op mijn gezicht voelen.  Zo'n mooie droom, maar nu ik wakker was kon ik hem natuurlijk gewoon zien op het werk.  Snel ging ik onder de douche en deed ik mijn kleren aan.  Mijn haren snel in een staart en lichte make-up op en ik was klaar om te vertrekken.

Aangekomen aan het werk, werd ik geroepen door Lisa "Jack vroeg me om te vragen dat je eerst langs hem kon komen voor je naar u kantoor gaat" zegt ze.  Ik knik even "is goed" en loop snel naar de lift. Wat zou er zijn, zou hij ook zo over mij gedroomd hebben, hij had toch gezegd dat hij steeds aan mij moest denken.

Bij zijn kantoor aangekomen hoor ik van zijn secretaresse dat hij even langs zijn vader is, maar dat ik gerust in zijn kantoor mag wachten.  Zenuwachtig ga ik de deur door en even blijf ik staan.  De vorige keer heb ik alleen maar aan de deur goeiedag gezegd, maar nu ik in zijn kantoor ben moet ik even alles opnemen.  Hij heeft een fantastisch kantoor, met een adembenemend uitzicht over de stad en in zijn kantoor zelf staat een groot mahonie houten bureau met lederen stoel.  In aan de andere kant staat een mooi strak zwart lederen salon met glazen tafeltje en aan de andere kant een deur dat zeker naar een badkamer leidt.  Wat moet het hier zalig zijn om te werken en zo rustig.  Ik loop wat rond als ik Jack achter me hoor. Langzaam draai ik me rond "hoi Jack, ik hoor dat je nog eerst langs je vader bent geweest, dan kon je me toch ook daar spreken.  Waarom moest ik dan eerst lang hier komen?" vraag ik. 

"Wel" begint hij "het is nogal privé en ik wou niet dat mijn vader er iets van hoorde. Het zit zo, ik zou niet graag mijn belofte aan mijn vader breken en daarom denk ik dat het, het beste is dat we onze samenwerking puur zakelijk houden." "OH ok" zeg ik, dit zag ik niet aankomen.  "Geen probleem" zeg ik dan snel  "als dat alles is wil ik nu graag aan het werk" ik draai me om en verlaat zijn kantoor.

Een beetje van mijn melk zet ik mij achter mijn bureau en begin te werken. Ik merk wel dat mijn gedachten steeds naar Jack gaan.  Hij heeft eigenlijk wel gelijk, het is beter dat we het puur zakelijk houden.  Maar ik moet steeds aan hem denken. Dan krijg ik plots een mailtje van Jack en onbewust doet mijn hart een sprongetje.

Hij wil me zien, vanavond eerst wil ik nog wel weigeren, maar eigenlijk ben ik veel te benieuwd wat hij wil.  Ik zeg dus maar toe en kan me voor de rest van de dag helemaal niet meer concentreren. Wat wil hij?

17u, ik haast me naar huis om te douchen. Ik weet niet echt wat we gaan doen, dus doe ik maar een jeans aan en een leuke zijden bloesje erboven. Mijn haar laat ik los, wat komt dat al lang verschiet ik.

19u de bel gaat.  Ik doe de deur open en daar staat Jack, ook in gewone kleding. Gelukkig heb ik goed gekozen qua kleding. Stel je voor dat ik me te chic had gekleed dan had hij misschien gedacht dat ik andere bedoelingen had.  "Kom binnen" zeg ik en doe de deur verder open.  Jack loopt naar binnen en zet zich neer in het salon.  " Je woont hier mooi" zegt hij. "dank u, wil je iets drinken" "Graag, een beetje wijn als je dat hebt" "tuurlijk rood of wit" vraag ik.  "Rood graag dank je" Ik loop naar de keuken voor de fles rode wijn en 2 glazen en loop terug naar Jack.  Een beetje nerveus zet ik mij in de zetel naast Jack en schenk de glazen in. Ik geef er één aan Jack en neem zelf ook een slok.  Ik wacht tot hij begint met praten.

"Emma" zegt hij ook wat nerveus.  Ik kijk op in zijn ogen en verdrink bijna in zijn mooie ogen. Ik slik mijn slok wijn snel door "ja?"  "Ik weet dat ik vanmorgen heb gezegd dat ik het puur zakelijk wil houden tussen ons, maar eerlijk gezegd wil ik dat niet.  Ik weet niet hoe het komt maar ik moet steeds aan je denken en kan me niet meer op mijn werk concentreren. Ik weet dat ik mijn vader heb beloofd om niets met u te beginnen, maar wat niet weet niet deert, toch" Hij kijkt me wat twijfelachtig aan. "hoe denk jij erover" vraagt hij dan.  Wat moet ik zeggen, dat ik denk dat ik over mijn oren verliefd op hem ben, dat ik niet zonder hem kan en steeds aan hem moet denken.  Ik neem een slokje wijn en begin: " Jack, ik weet het niet goed.  Ik geef eerlijk toe dat ik ook steeds aan jou moet denken en toen je vanmorgen zei om het zakelijk te houden was ik wat teleurgesteld. Maar aan de andere kant is het wel zo goed om een relatie te beginnen op je vaders bedrijf? Dat kan je toch nooit geheim houden?"  "Ik weet dat het niet simpel zal zijn Emma, maar ik wil het echt proberen. Wat ik nu voel heb ik nog nooit gevoeld. Ik doe niet aan liefde , maar wat ik nu voel komt er toch dicht bij in de buurt." Mijn hart slaat een slag over. Gebeurt dit echt.  Hij komt dichter en neemt mijn handen vast en kijkt me diep in mij ogen. Oh wat gebeurt er, ik weet niet wat ik moet doen.  Hij komt dichter en ik voel zijn adem al op mijn gezicht.  Ik sluit mijn ogen en dat moet voor hem een aanmoediging zijn want dan voel ik zijn zachte lippen op de mijne.  Hij duwt wat harder en dan voel ik zijn tong toestemming vragen, ik doe mijn mond een beetje open en wat begint als een tedere zoen, verandert al snel in een pure hardstochtelijke kus.

Een beetje later en  buiten adem leunt hij  wat achteruit en kijkt me aan. "Is dat een ja" vraagt hij. "Ja" zeg ik en lach.  Niet veel later liggen we verstrengeld op de zetel hardstochtelijk te zoenen. Wanneer hij een uurtje later zich recht zet verschiet ik hoe laat het is," zullen we anders nog pizza bestellen?" vraag ik. "Ik heb namelijk nog niets gegeten na het werk." "Ja, lijkt me lekker ik heb ook nog niets gegeten en mijn maag lust wel wat"  Ik loop naar de keuken voor een blaadje en bel naar de pizzeria.  Als een half uurtje later de pizza er is zitten we op de grond aan het salontafeltje gezellig te eten en naar een filmpje te kijken.

Ik kijk hem van onder mijn wimpers aan en vraag hem met rode wangen" blijf je slapen vanavond?" "graag" zegt hij en met een lach op mijn gezicht nestel ik me tegen hem aan en kijk voort naar de tv. Dat wordt nog een toffe nacht ,denk ik.

verboden liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu