Hoofdstuk 39

1.7K 23 0
                                    

Emma

Het is nu een week geleden dat ik wakker ben geworden. Ik mag eindelijk naar huis. Met mij is alles in orde en met onze zoon ook. Wat zal ik blij zijn wanneer ik thuis ben. Elke dag kwam er wel bezoek en Jack is geen moment van mijn zijde geweken. Ik kijk naar Jack, de liefde van mijn leven, ik vind het zo spijtig dat we nog niet getrouwd zijn. Jack zegt wel dat we dat zo snel mogelijk zullen rechtzetten, maar voor mij kan dat niet snel genoeg zijn. Nadat Jack alles in de auto is gaan zetten komt hij met een rolstoel om mij naar de auto te brengen. Met Pj in mijn armen ga ik zitten en wordt naar buiten gereden. Ik had ook wel willen stappen, maar hij stond erop dat ik het rustig aan deed.
"Ga jij al maar naar binnen dan breng ik Pj wel." zei Jack. Ik zag dat hij nerveus op zijn lip aan het bijten was. Wat was er aan de hand? Ik opende de deur en bleef met open mond staan. Jack had het huis helemaal ingericht voor de baby. Dat hadden we natuurlijk samen willen doen, maar door de ontvoering kon dat niet. Ik draai me om en zie Jack in de deuropening staan met Pj. "Oh Jack het is geweldig, bedankt." Ik vlieg hem in de armen. Met ze'n drieën staan we een tijdje te genieten. Hij geeft Pj aan mij en zegt "Ik heb nog 1 verassing voor jou." Hij loopt naar boven en komt terug met een grote doos. Voorzichtig leg ik Pj in de box en neem de doos aan. "Ik weet dat ik gezegd heb dat ik nog even wou wachten, maar ik wil niet wachten" zegt Jack. Met nieuwsgierige ogen kijk ik hem aan en doe dan de doos open.
Wat er in zit is gewoon adembenemend. "Heb jij die gekozen?" Vraag ik. "Nee Ann, ik wou de verassing niet bederven. Dus wil je met mij trouwen, nu?" Vraagt hij. " Nu maar hoe?" Zeg ik. "Ik heb alles gepland. Jij hoeft alleen ja te zeggen." Zegt hij. "Ja" roep ik en stort me in zijn armen.
Plots komt Ann binnen. "En heeft ze ja gezegd, kunnen we er aan beginnen?" "Ja" zegt Jack met een grijns van oor tot oor. Voor ik het weet word ik naar boven geduwd door Ann die achter mij aankomt met de doos. "Is de jurk niet geweldig. Jack wou niet dat je in de vorige jurk zou trouwen omdat daar alleen maar slechte herinneringen aan hangen en heeft daarom aan mij gevraagd om een nieuwe te gaan halen." Zegt Ann. "Hij is geweldig bedankt" Zeg ik en geef haar een dikke knuffel. Na een uur ben ik klaar om naar beneden te gaan. Ann heeft me helemaal mooi gemaakt en mijn haar opgestoken. Zelf is ze ook een plaatje. Ik ga de trap naar beneden maar wordt door Ann direct meegenomen naar buiten. De tuin is werkelijk prachtig. Tot mijn verbazing zit iedereen in de tuin. Vooraan zie ik Jack staan in een prachtig pak met Pj in zijn armen. Tranen schieten in mijn ogen van geluk. Dit is gewoon perfect.
Mijn vader komt naast mij staan en biedt mij zijn arm aan. Met een grote lach op mijn gezicht loop ik door het gangpad naar Jack, tot ik plots een Schot hoor.

Spannend wat gebeurd er nu weer. Nancy x.

verboden liefdeWhere stories live. Discover now