Jack

3.9K 58 0
                                    

Nadat ik mijn laptop op mijn bureau achter heb gelaten ging ik eerst maar even koffie halen, terwijl ik op mijn koffie wachtte gingen mijn gedachten naar die mooie blonde vrouw, verdorie wat was zij knap.  Met mijn tas koffie in de hand liep ik terug naar kantoor om te beginnen met werken.  Na een paar uur gewerkt te hebben hoorde ik stemmen voor mijn deur, pa?  Ik deed de deur open en even stond ik met een mond vol tanden, mijn vader stelde mij voor maar ik kon alleen maar kijken naar die knappe verschijning, net optijd kon ik mij hervatten toen ik zag dat ze haar hand uitstak en zich voor stelde.  Ik nam haar hand vast en dat was het zachtste dat ik ooit vas heb gehad," het genoegen is geheel aan mijn kant, en als ik je ooit kan helpen met iets laat je het maar weten" zei ik terwijl ik haar hand schudde.  Toen liepen ze voort en ik ging terug achter mijn bureau zitten, dit wordt nog moeilijk dacht ik ondertussen.

Na een harde dag werken kwam ik thuis, ik moest de hele dag aan Emma denken.  Ik moest dringend mijn gedachten verzetten dus belde ik Mark, mijn beste vriend, maar op en een uurtje later zaten we in ons stamcafé met een pint voor onze neus. "En is het een knappe die nieuwe of zou je er niet mee buitenkomen" grapte Mark. " Ze is heel knap, dat wordt nog heel moeilijk om mijn belofte aan mijn vader te houden." zei ik "maar laten we over iets anders praten ik kom net naar hier om mijn gedachten te verzetten."  "Is goed" Zei Mark.  Na nog wat gebabbeld te hebben was het  al reeds 12u tijd om naar huis te gaan.

Toen ik in mijn bed kroop kon ik maar aan 1 iemand denken: Emma. Oh wat wou ik die vrouw erg, maar ik wou mijn belofte aan mijn vader niet breken. Morgen een hele dag samen werken wat gaat dat geven en met die gedachtte viel ik in slaap.

verboden liefdeWhere stories live. Discover now