Hoofdstuk 30

1.7K 28 4
                                    

Emma

Ik ga trouwen, wie had dat gedacht.  De volgende dag belde ik direct naar Ann. Dit moest ze weten en ik moet een getuige hebben natuurlijk. Wie kan dat beter zijn dan mijn beste vriendin. "Hoi Ann, groot nieuws, ik ga trouwen !!!!!!! Wil je mijn getuige zijn?"

"Wat, ja super. Emma, ik ben zo blij voor u jij en Jack zijn zo'n mooi koppel.  Heb je al een datum? Je kan niet snel genoeg beginnen. Eerst natuurlijk bevallen, maar...." Ze ratelde maar door.  "Ann" riep ik. "Ik ga al over twee weken trouwen, Jack regelt alles." "Maar dat is veel te snel, en je jurk dan.  We moeten direct gaan shoppen. Ik kon je halen."  Weer kreeg ik er geen woord tussen.  "Ann, Jack heeft een ontwerpster geregeld. Ze komt over een uur naar hier en ik wil je vragen of je ook kan komen."

"Emma, dat is geweldig.  Tuurlijk kom ik af, tot zo."  Ze hing op.  Ik kon het ook nog steeds niet geloven. Waar zal ik trouwen, en krijgt hij wel alles op tijd klaar?

Een uurtje later stond Ann opgewonden aan mijn deur.  "Oh Emma, ik ben zo blij voor u.  Het zal u ook afleiden van die brief.  Heb je trouwens nog iets gekregen of gehoord?" Ik nam haar handen vast om haar rustig te houden. "Ik ben ook heel blij Ann en nee ik heb niets meer gekregen. Je zal wel gelijk hebben dat er een grap met me is uitgehaald.  Alleen kan ik nog altijd niet bedenken wie dat zou kunnen zijn."

Mijn maten laten opnemen was  minder leuk, maar samen een jurk ontwerpen was geweldig. Ik ga een jurk hebben die uniek is, Jack denkt toch aan alles.


Het waren de 2 hectische weken van mijn leven, ook al regelde Jack alles.  Ik moest gaan passen en dan nog eens passen en nog eens.  Ik begrijp wel dat het juist moet zijn, maar ik werd er zot van.  Met een dikke buik je steeds aan en uit kleden was niet zo leuk.


Jack

Natuurlijk had ik al alles in gang gezet voor het huwelijk voor ze ja had gezegd, maar ik was er vrij zeker van dat ze zou toestemmen.  Iets anders mocht niet, ik zou gek worden van verdriet.  Er is maar één vrouw voor mij.

Ik had alles in de puntjes geregeld.  We zouden trouwen op het strand en feesten in het restaurant van mijn beste vriend.  Mark had alles geregeld voor het eten en de locatie werd romantisch aangekleed.  De muziek, de bloemen, de fotograaf, de styliste.  Aan alles had ik gedacht. Ik had de mooiste trouwringen uitgekozen .

Ik kon niet wachten tot het zover was.


Een klein hoofdstukje de volgende keer een super romantisch trouwfeest, of dat denken ze toch. Spannend?


Nancy x

verboden liefdeWhere stories live. Discover now