Hoofdstuk 25

3.6K 205 10
                                    

Hoofdstuk 25

Het was vrijdagavond, een avond die niet zo snel meer uit mijn geheugen te wissen viel. Pijnlijke steken teisterden mijn lichaam. Happend naar adem besefte ik mij steeds meer dat dit voor altijd was. Deze pijn zou niet voor mij vluchten, maar mij gevangen houden. Wanhopig probeerde ik het te stoppen. Mijn vuist ramde ik tegen de muur aan, maar het bracht geen verlossing. Mijn voet kreeg ook een aanvaring met de muur. Hijgend liet ik mijn hoofd tegen de muur aan rustten. Ik wist wel wat mij voldoening zou geven. Mij zou helpen genezen. Ik had gewoon geen andere keus.


'Mag ik binnen komen?'

Mijn ogen scanden haar lichaam, waardoor een enorme lust in mij naar boven kwam. Ze was niet eens zo heel knap. Haar lichaam was tenger, haar borsten waren klein. Maar toch. Toch wilde ik haar neuken. Onderzoekend keek ze mij enkele seconden aan. Ze knikte vervolgens, en stapte opzij om mij binnen te laten. 'Alles goed?' vroeg ik haar. De lust in mij bereikte mijn hoogtepunt. 'Ja hoor', zei ze terug.

'Je maakt echt iets in mij los', fluisterde ik in haar oor, waarna ik mijn lippen ruw op de hare drukte. Ze hapte kort naar adem, en ik zette haar klem tegen de muur aan. Mijn zoen was dwingend, eisend. Ik moest mij inhouden om mijn handen haar lichaam niet te laten verkennen. Voorzichtig duwde ze mij weg. 'Wil je wat drinken?'

Ik knikte. Ze liep weg, en ik besloot haar te volgen. 'Uhm.. neem plaats.' Haar stem klonk onzeker. Ze wees naar een keurige bank, en niet veel later liet ik mij erop ploffen. Mijn blik volgde haar naar de keuken. Inwendig kreunde ik bij de gedachte dat ik haar dadelijk zou gaan neuken. Ze was vast nog maagd, iets waar ik niet aan mocht denken, anders zou ik zo dadelijk meteen op haar springen. Ze kwam terug met twee glazen cola in haar handen. Eentje gaf ze aan mij, en ik knikte dankbaar naar haar. 'Sorry dat ik zomaar voor je deur stond, maar je bleef in mijn hoofd zitten.'

Een zwakke glimlach sierde haar dunne lippen. Ondanks dat ze flinterdun waren, zoende ze behoorlijk lekker. 'Het is denk ik wel beter dat je gaat, mijn ouders komen zo thuis.'

Aan haar houding kon ik zien dat ze loog. 'Aah gezellig, kan ik meteen met ze kennis maken.'

Ongelovig staarde ze mij aan. Plots liep ze weg, ik vermoedde dat ze naar het toilet ging. Verlekkerd staarde ik haar na. Ze was jong. Naïef. En ik wilde haar neuken. Ik bekeek de ruimte waar ik mij in bevond. Alles zag er verzorgd uit, geen stofje was te ontdekken. Het interieur was strak ingericht. Een zucht rolde over mijn lippen heen. Ze hadden vast veel geld. Het duurde lang voordat Sarah terug kwam, en uit verveling pakte ik mijn telefoon. Ik zag dat ik een aantal berichten had van Dion. Zuchtend verwijderde ik ze, zonder ze geopend te hebben. Plots stond Sarah voor mijn neus. Haar lip zat onder het bloed. 'Wat heb je gedaan?' vroeg ik haar.

'Ik beet onbewust op mijn lip.'

Ik schudde mijn hoofd. Ze was best schattig. 'Heb je hier ergens een tissue ofzo? Want zo ziet het er natuurlijk niet uit.' Zonder op haar antwoord te wachten, ging ik zelf al op zoek. Ik liep de keuken in, en zag een handdoek hangen. Ik tok het ding van de haak af, en hield het een aantal seconde onder de kraan. Vervolgens liep ik terug naar Sarah, en depte liefkozend haar lip af. Mijn lippen raakte zacht de hare, nadat ik daarmee klaar was. Al snel raakten we verwikkeld in een hevige tongzoen, zij het dat Sarah het met mogelijke tegenzin deed. Mijn handen verdwenen onder haar shirtje, en langzaam bereikten ze haar borsten. Tot mijn verbazing liet ze mij mijn gang gaan. Ik kreunde zachtjes tegen haar lippen aan. Hardhandig begon ik met ze te spelen. Aan haar gezicht was af te lezen dat ze hier helemaal niet van genoot. Maar het kon mij niet schelen. Ik moest genieten, niet zij. Dit was mijn medicijn. Zuchtend begon ik haar tepels te strelen. 'Kom', hijgde ik tegen haar lippen aan, en trok haar opnieuw mee naar de bank. Ik ging haar neuken. En hard. Zachtjes duwde ik haar op de bank, en kroop meteen bovenop haar.

'Uhmm', begon ze.

'Nee, ssst', onderbrak ik haar.

Langzaam trok ik haar broek naar beneden, gevolgd door haar onderbroek. Ik kreunde bij het zien van haar onderste.

'Nee stop', zei ze in paniek.

'Maar je wilt dit toch? Waarom zie je er anders zo geil uit?' Ik kon niet anders dan toegeven dat zij mij enorm opwond. Meer opwond dan alle andere meiden hadden gedaan. Ze keek mij met grote ogen aan, maar zei niets. Snel gleed ik bij haar naar binnen, zonder genade. Ze schreeuwde het uit van de pijn. 'Stop, alsjeblieft', piepte ze nauwelijks hoorbaar. Maar ik stopte niet. Hard begon ik in haar te bewegen. Zeg maar dag tegen je maagdelijkheid, dacht ik en drukte mijn lippen op de hare.


Nadat ik mijn verlossing had gevonden, was ik meteen vertrokken, met de mededeling dat ik terug kwam. Ik had intens genoten van de neukbeurt. Ze was echt lekker, had ik besloten. Ik wilde haar vaker neuken. Een tinteling in mijn lichaam verraadde dat ik het heerlijk vond haar te ontmaagden. Ik opende de deur van mijn appartement, en liet mij op bed vallen. Alle pijn was weer even verdwenen, voor hoelang het duurde. Ik sloot mijn ogen. Misschien zou dit een nacht zonder nachtmerries worden, al betwijfelde ik dat.


Schreeuwend rende ik achter ze aan. Bladeren kraakten onder mijn voetstappen, verraadde dat ik al aardig dichtbij kwam. Ik kon ze zien. Hun angst haast proeven. Ze keken naar mijn alsof ik een monster was. Zonder enige aarzeling trok ik mijn pistool, en schoot eerst hem neer. Recht in de roos. Toen haar. Ze rende nog weg, maar struikelde onderweg over een boomstam. Ik grijnsde gemeen toen ik plagend het pistool haar hals liet verkennen. 'Ik hield van je', prevelde ik, drukte het pistool tegen haar nog kloppende hart aan, en schoot.


Bloed vulde het bos.

Daan.Where stories live. Discover now