SİLAH

10K 698 234
                                    

Çete üzerime ateş açmıştı bu yüzden kafamı ve sırtımın bir kısmını aşağı eğdim.Jeepi kafam aşağıda kullanırken bir şeyi fark etmiştim.Yağmacı çeteler Jeppe ateş ediyorlardı fakat onca atılan kurşunlara rağmen Jeppe hiç bir şey olmamıştı..
Koyu siyah film çekilmiş camlar bile kırılmamış hatta çatlak izi dahi yoktu.İşte o zaman anladım ki ; bu siyah jeep zırhlı idi.
Sarhoş gibi bir sağa bir sola sürdüğüm aracı, kafamı güven duygusu ile geri kaldırarak tekrar normal olarak sürmeye başladım.Az kalsın birde üstüne onlar yüzünden kaza yapacaktım.

Biraz uzaklaştıktan sonra aynalardan bakarak peşimden gelmeye devam edip etmediklerini diye kontrol ettim..

''Sanırım gelen yoktu..''

Hala çok açtım bu yüzden tek elimle direksiyonu tutarken diğer elimle bir şeyler bulabilmek umudu ile Jeppin torpidosuna uzanıp karıştırmaya başladım.
Torpidonun gözünde, yarısı yenmiş fındıklı bir çikolata ve hiç açılmamış gibi gözüken bir şişe su vardı.Yüzümde garip bir gülümseyiş beliriken çikolatayı elime almam ile birlikte paketi sıyırıp hayvan gibi yemeye başladım..

Yarı aç yarı tok bir şekilde yolda ilerlemeye devam ederken jeep aniden durdu.Jeppin aniden durmasının nedenini anlamak için kısa bir süre göz gezdirdim ve benzinin sıfırlandığını anlamam uzun sürmedi.Neden tüm aksilikler beni bulmak zorundaydı ki ?

''Lanet olsun'' diye bağırıp direksiyonun ortasına gevşek bir şekilde sıkmış olduğum yumruğumu geçirdim.

Yanıma içinden bir kaç yudum aldığım su şişesini aldım ,ardından Jeepte ki levyeyi alıp aşağı indim.

Jeepi bu ıssız yolun ortasında bırakarak yürümeye başladım.Yürümek benim kaderim de vardı.Öğlenin kızgın güneşinin altında koca asfaltta yürüyordum..

Henüz yaklaşık olarak on beş dakika geçmiş ben daha şimdiden yorulmuştum.Bir an duraksadım ve eğilip ellerimi dizlerime götürerek dinlenmeye başladım.Karşıya baktım ,ileride bir şey görünüyordu.Tam ne olduğunu kestiremiyordum.
Dinlemeyi bırakıp merak duygusu içersinde hızlı adımlar ile oraya doğru gitmeye başladım.
Gittikçe yaklaşıyordum.Bir kaç dakika sonra o yere yaklaşmıştım ,olduğum yerde durdum.Aç bir zombinin yerde yatan orta yaşlardaki bir kadını yediğini gördüm;

Can çekişen zavallı kadının bağırsakları dışarı çıkmış zombi ise kadının bağırsaklarını büyük bir iştahla etrafı kan içinde kalmış koca ağzına götürüp yemeye çalışıyordu..
Çıkan et hışırtısı ile zombinin çıkardığı garip hırıltılar karışırken kadının şişmiş bedeni sarsılıyordu..
Artık böyle tiksinç manzaralara alışmıştım.

Elimdeki levyeyi sıkıca kavradım ve sessizce zombinin arkasından dolaştım..Ona arkadan iyice yaklaştığım anda elimdeki levyeyi hızla indirerek zombinin kafası ile ensesinin arasında bir yere geçirdim.
Daha sonra saniyeler içinde gözüme bir bölge kestirmeden biraç defa daha hızla zombinin kafasına levye ile vurdum.
Zombinin çürümüş pütür pütür kalkık derili kafası patlamıştı.Öylesine şiddetli vurmuştum ki sadece üzerime değil yüzüme bile kan sıçramıştı.Tiksinme duygusu ile kolumla yüzümü sildim..
Pıhtılaşmaya yaklaşmış gibi duran koyu kirli kan içinde kalmış dağılmış kafası ile yerde yatan iğrenç zombinin cesedine baktım.. Tüm hareketleri kesilmişti bundan emin olduktan sonra kadının cansız bedenine baktım ve ardından bakışlarımı yola çevirip hiç bir şey olamamış gibi ilerlemeye başladım..

İlerlemeye devam ediyordum.Bana birkaç malzeme gerekliydi.Sadece levye ile kendimikoruyamazdım.Daha uzun ve büyük bir şey gerekliydi.

"Ama nereden bulacaktım ki ?"

PEŞİMDE ZOMBİ VAR (TAMAMLANDI )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin