ÖZEL BÖLÜM- PEŞİMDE ZOMBİ VAR 2

2.9K 130 107
                                    


Merhaba sevgili okuyucularım. Uzun zaman oldu..Kitabın final cümlesini anımsıyorsunuz değil mi ?

''Asıl hikayem şimdi başlıyordu..''

Peşimde zombi var 2 kitabı ilk bölümüne yani asıl hikayeye hoş geldiniz..İyi okumalar dilerim. Yeni yılınızı kutlarım umarım yeni yıl hepinize güzellikler getirir.

******************************************

Tüm bu konuşmalardan o kadar bunalmıştım ki uğultudan yankılanan beynimin emriyle aniden salondan çıkıp kendimi koridora attım.

Yönetici olarak kararları aldığım kurulda yine iki grup arasında kalmıştım. Kravatımı biraz olsun genişleterek nefes boruma inen hava miktarını arttırmaya çalışıyordum ki ;

''Efendim, iyi misiniz?''

sesiyle hafif eğik olan başımı yukarı kaldırdım. Yardımcım Gilbert kahverengi gözlerine yerleşmiş endişe dolu bakışlarla bana bakıyordu.

Onaylarmışcasına fakat ifadesiz bir surat ifadesi ile kafamı salladım.

''Toplantıyı ertelememi ister misiniz?''

''Haftaya kurul tekrar toplansın.Kararımı haftaya bildireceğim.''

dedikten hemen sonra herkesi geride bırakıp odama doğru ilerlemeye başladım.

Aklımdan geçen tüm düşüncelerden sıyrıldığımda odamın kapısında bulmuştum kendimi.İçeri girip usulca masama oturdum.

Bakışlarımı cama doğru çevirdim..Yaklaşık dört yıl önce annemin son gülümseyişini gördüğüm o büyük cama..O günün ardından aradan tam dört yıl geçmişti.Bu uğurda bir çok şeyi feda ettiğim;benliğimi dahi geride bıraktığım o günün ardından..Ben artık yirmi bir yaşına basmıştım.Yönetim binasını ele geçirip yönetimi devraldıktan sonraki bu dört yıl herkes için çabucak geçmişti..Ama benim için bu süreç bir hayli zorlayıcı olmuştu..Ve tüm bu zorluklar hala devam ediyordu..

İlk iş olarak bana bir amaç bahşeden;hayatta kalmak için bana bir sebep sunan'' hedefimi'' gerçekleştirme yolunda ilk adımları atmıştım. Yani Bella 'nın bulduğu tedavi..Şehir toparlandığında zaman kaybetmeden tedaviyi Laboratuvarlarda seri üretime geçirdim..Ancak bir çok problemle karşılaşmıştık.. 

Tedavinin etkisi şuana kadar hayatımız boyunca gördüğümüz diğer tüm aşılardan ve direkt tedavi odaklı serumlardan farklı idi. Sağlam insanlara enjekte ediliğinde sadece; iki gün boyunca yaklaşık kırk sekiz saatlik bir koruma sağlıyordu. Enfekte kişilerde ise yani zombi virüsünü taşıyanlarda ise durum daha farklıydı.

Eğer ki enfekte olan kişi ilk zamanlarında ise yani henüz her yeri çürümemiş, durumu çok fazla ilerlememişse geri kurtulma şansı oluyordu. Çok fazla zaman geçmiş doku bütünlüğü iyice bozulmuş olanların ise kurtulma şansı yoktu. Çünkü bunlar tedavi süreci başladığında yani bizim tabirimizle; eskiye dönüşüm başlayınca başta organ yetmezliği, kan kaybı ve daha bir çok beraberinde sorun ile yaşama şansı bulamıyordu..Yine de tüm bunlara rağmen tedavinin kullanımı başlatmıştım. Tüm Dünya'ya ulaşabilmek kurtarabildiğim kadar kurtarmak; umut olmak istiyordum..Bir yandan da tedavinin daha da geliştirilmesi için çalışmalar yürütüyor durumu fazla ilerlemiş olanlar için de tedavinin mümkün kılınması için uğraşıyordum.

Bu devasa şehrin ardından temizlenen diğer bölgelerde yeni şehirler kuruldu. Hem bize bağlı hemde bağımsız şehirler kurulmuştu..Ayrıca şehir merkezinde bir kaç farklı grup ortaya çıkmıştı. Ancak bunlardan birbirine en zıt olan ve beni en çok yoran iki grup vardı. Az önce salondan çıkmama neden olan iki grup..

PEŞİMDE ZOMBİ VAR (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now