ANONS

7.6K 632 140
                                    

Tüm gücümüzle kapıyı itiyorduk.Ama lanet olası kapı bir türlü kapanmıyordu.

Adamson arkadaki insanlara dönüp  ;

''Herkes otobüse binsin !''
diye bağırdı.

İnsanlar ise bu sözün üstüne şaşkın bir şekilde otobüse geri döndüler.Ben kapının uç tarafındaydım ve içeriyi birazda olsa görebiliyordum.
Zombilerin bize çok yaklaşmış olduklarını gördüm.Adamson ' a döndüm ve ;

''Zombiler , bize çok yaklaştılar .''

Bunun üzerine Adamson;
'' Tamam , kapıyı bırakın ve hemen otobüse koşun ! ''

Kapıyı bıraktık otobüse doğru koşmaya başladık..John ve Oğuz otobüse bindiler..Bense hemen önündeki Adamson 'un binmesini bekliyordum.Kafamı arkaya çevirdim zombiler kapıdan çıkmış otobüse doğru geliyorlardı ki o sırada otobüsün basamağına adımını atan Adamson birden yere düştü.Ben heyecan dolu ses tonu ile;

''Adamson hadi geliyorlar ! ''

Adamson'un kalkmasına yardım ettim ve hızlıca otobüse bindik.Otobüsün kapıları kapattık.Kapıdan çıkan zombiler otobüsün etrafına toplanmaya başladı..Tam zamanında binmiştik..
Çürümüş ve kan içinde kalmış elleri ile camları kırmaya çalışıyorlardı.Nihayet Adamson otobüsü çalıştırdı ve önümüze çıkan zombileri ezerek ilerlemeye başladık..

Zombiler otobüsün peşinden geliyorlardı.Otobüs bir hayli yavaş gidiyordu.Hala stadyumun büyük otoparkından çıkamamıştık.. Arabaların peşine takılan köpekler gibi ağızlarından salya akıtarak peşimizden gelen
zombiler ise neredeyse otobüse yetişmişlerdi.
John oturduğu yerin camını geriye doğru kaydırarak açtı ve eline silahını aldı ; terk edilmiş arabaların üzerine rastgele ateş açmaya başladı.Neden böyle bir şey yaptığını anlayamamıştım.

Daha fazla dayanamayan Bayan Marry John ' a;
''Ne halt ediyorsun sen ! '' diye bağırdı.

John ateş etmeye devam ederken bastonunu havaya kaldırmış Bayan Marry ' e ;

''Kes sesini moruk ! '' diye karşılık verdi.Bu ikili arasında bu konuşmalar geçerken o sırada çok yakınımızdan gelen bir patlama sesi duyduk.Ses arkamızdan geliyordu.Adamson aynadan bize bakarak ;

'' O ses de neydi ? ''

John ''Arabalardan birisinin yakıt deposuna ateş açmıştım ve sonunda isabet etti.''

Zombiler patlama sesinin olduğu yere yani patlayan arabanın olduğu yere doğru gitmeye başladılar.Nihayet bu sayede peşimizi bırakmışlardı.John 'nun fikri işe yaramıştı.

Kısa bir süre sonra otoparktan çıktık.Cadde boyunca terk edilmiş arabalar vardı.Tüm yolu kaplayan bazıları hasarlı arabaların arasından Geçiş imkânsızdı.Bu yüzden ara sokaklara girmek zorunda kalmıştık.

Zombileri ezerek ilerliyorduk ki biraz ilerledikten sonra Adamson bir sokakta durdu.. Kafamı kaldırıp yukarı baktım..Büyük terk edimiş bir AVM 'nin önünde durmuştuk.AVM 'nin hemen yanında ise bir benzin istasyonu vardı.

Adamson geriye doğru dönüp baktı:

''John , yanına on kişi bul ve marketten erzak getirin.''
"Jack yanına üç kişi al ve bize silah bul.Oğuz sende otobüse yaklaşan zombilere ateş ederek otobüsü koru , bende gidip benzin alacağım.''

John yanına otobüsten gözüne kestirdiği on kişiyi aldı ve hızla toplanıp AVM ye girdiler.Adamson ise tek başına önünde hiç yürüyen cesetlerin gözükmediği benzin istasyonuna doğru gitmeye başladı.Oğuz ise ağır ağır gelen otobüse yaklaşan zombilere ateş ediyordu.

PEŞİMDE ZOMBİ VAR (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now