ZOMBİLERE KARŞI SAVUNMA

5.1K 428 133
                                    

Tavandaki genç elindeki dürbünü havaya kaldırmış bir şekilde ;

 ''Kaliola 'nın iki büyük aracı bu tarafa doğru geliyor , sayıları çok fazla olmalı.Ayrıca gelen araçların arkasında büyük bir zombi kitlesi var ! ''

Hepimiz şaşkın bakışlar ile tavandaki gence bakarken Michael;

''Herkes eline silahlarını alsın !Nicholas helikopterin başına geç !''

diye bağırdı.

Adamson ve ben en önde olmak üzere büyük bir telaş ile okulun içine girdik.Koridorda büyük bir gürültü vardı.Herkes koridorun sonundaki sınıfa giriyor elinde silahlar ile çıkıyordu.

Michael ''Geçen hafta yaptığımız tahtalar ile camları kapatın.Okulun etrafına kazdığımız hendeklerin kazıklarını ayarlayın hadi çabuk !''

Büyük bir karmaşa çıkan okulun koridoru eli silahlı insanlar ile dolmuş ,diğer insanlar ise camlara tahta geçiriyor ve koridorda takır tukur sesler yankı yapıyordu.

İnsanların içinden bir bir geçen Michael yanıma doğru geldi ve ;

''Jack ,senin güvende olduğundan emin olmalıyım.Bu yüzden yanımdan ayrılma ,arkadaşlarına söyle onlarda silah alsınlar.''

Benim söylememe gerek kalmadan Adamson ve diğerleri  silahların bulunduğu sınıfa doğru koşarken Michael elinde tuttuğu silahlardan birini bana verdi.Ardından insanların arasına daldı.

Michael ''Herkes beni dinlesin ; 

her sınıfa ikişer kişi olarak dağılın geriye kalanlar ise aşağıdaki giriş kapısının bulunduğu koridora insin!''

Her ne kadar yarası henüz iyileşmemiş Linda 'ya yardım etmek istesem de Michael 'ın yanında gitmek zorundaydım.Michael ile birlikte en önde koşuyor ve hızlıca merdivenlerden aşağı iniyordum.

Kısa bir süre sonra tüm ayak sesleri kesilmiş ,ben ve Michael en önde her an emir verecekmiş gibi duruyor , bende dahil herkes pür dikkat camlı giriş kapısından dışarıyı izliyordu.

Biz gelmeden önce açılmış hendeklerin içine çapraz bir şekilde yerleştirilmiş kazıkların arkasında ilk savunmayı yapacak olan insanlar ellerinde silahlar ile adeta ölümü bekliyordu.

Yaklaşık beş altı dakika sonra sesleri ormanın içinde yankı yaparak zombilerin seslerini bastıran ,tıpkı madenin önünde gördüğüm Kaliola ' nın o kamyonlarından iki tanesi bulunduğumuz okula doğru geliyordu.

İki kamyon ilerlemeye devam ediyordu ki  hendeklerin önünde aniden durdu.Kazıkların arkasında bekleyen insanlar ise hedef alıp tetiğe basmış ve kamyondan aşağı inenlerin üzerine ateş açmışlardı ki içlerinden birinin ;

''Durun, ateşi kesin ! ''

diye bağırması ile ateş eden herkes durmuştu.

Ben hendeklerin arkasındaki insanların böyle yapmalarının nedenini anlamaya çalışırken kamyonların açılan kapılarından sivil insanlar akın akın aşağı inmesi ile aradığım cevabı bulmuştum.Bunlar o madende gördüğüm insanlardı.Oradan kaçıp bizi takip etmiş olmalıydılar.Gözlerim bu insanların hayatlarının kurtulmasını sağlayan ve orada kalan Oğuz 'u ararken bir anda şoför koltuğunun kapısı açıldı ve Oğuz üzerinde küçük  yırtıklar ve  kurumuş kan izleri bulunan kıyafeti ile aşağı indi.

Tüm bu olanları izleyen Michael ;

''Bunlarda kim ?O kadar kişiyi nereye yerleştireceğiz ?''

Ben ''En önde duran benim arkadaşım Oğuz ve geriye kalanlar ise Kaliola 'nın uranyum madeninden kaçmış olan insanlar.''

diye söze atıldım.

PEŞİMDE ZOMBİ VAR (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now