DOSTTAN GELEN KURŞUN

4.2K 325 203
                                    


İğrenç çürümüş et kokuları kendinden önce gelerek midemi bulandıran zombiler delikten içeri dalarken ben silahımı sırtıma bağladım ve alelacele motoruma bindim.İçimde oluşan pişmanlığı bastırmaya çalışırken motoru çalıştırdım ve kurşun sıyırıp geçmiş olduğundan kanamaya devam eden sağ omzumun üzerinden arkaya doğru baktım.

Aç zombiler ağızlarından kanlı kusmuklar ve garip hırıltılar çıkartarak içeri girmiş bir kısımı beni midelerine büyük bir iştahla indirebilmek için peşimden gelirken diğer kısımı ise beni henüz fark etmemiş ve ormanın diğer tarafına doğru ilerliyordu.

''Nerede kalmıştı bu adamlar ! ''

Öfkeli bir şekilde içimden geçirmiş olduğum bu cümlenin ardından Kaliola 'nın helikopter ve araçlarının seslerini işitmiştim Ben motorum ile bu bölgeden uzaklaşıp ormanın derinliklerine doğru yol almışken Kaliola 'nın adamları içeri giren zombilerin üzerine ateş açarak onları engellemeye çalışıyorlardı. Kaliola 'nın gelmesi ile içimi bir nebzede olsa rahatlatmıştım..

Şuan ki yapacağım tek şey peşimdeki zombileri atlatıp John 'un hapisten kaçmış suçlular ile kurmuş olduğu o köye gidip bir süre orada kalmaktı.Bu sayede hem oraya gelecek olan John ile bulaşacak hemde kafamı toparlayıp insanların hafızalarını geri getirebilmek için neler yapacağımı planlamış olacaktım.

Fakat onları nasıl atlatacaktım ? Bunca zombiyle başa çıkmazdım mermim buna yetmez motorumu durdurduktan birkaç dakika sonra beni parçalayıp büyük bir iştahla midelerine indirirlerdi.Eğer bu şekilde devam edip köye kadar gidersem de zombiler köyde dehşet saçacak yine yaşamak için pek şansım olmayacaktı.Peşime aç zombileri takmış tüm bunları düşünürken o sırada geniş yapraklı ağaçların arasından gözüme büyük bir bina çarptı.

''KALİOLA 4.BÖLGE SAVUNMA BİNASI ''

büyük harfler ile yazılmış bu tabelanın yanında virüsün tüm Dünya ya yayılmasına neden olan ,insanların üzerinde deneyler yaptıkları deneyler yetmiyormuş gibi birde hafızalarını silip kendilerine adeta köle yapmış Kaliola 'nın simgesi bulunan ;duvarlarında ağırlık olarak beyaz tonları ve azda olsa gri tonları kullanılmış bu bina John 'un bahsettiği bölge savunma binalarından biri olmalıydı.Üstelik Linda 'nın şuan içinde olduğu bina..

Bu binanın içine sığınabilirdim.Bu yüzden binanın önünde durdum ve içine doğru koşmaya başladım.Motordan daha yavaş oldukları için bir iki dakika daha geç gelen zombiler ise hiç sapmadan beni takip ediyorlardı.

Kapıdan içeri girmek zereydim ki bir anda karşımda tıpkı trenin oradaki John 'un adamları ile çatışmaya giren o siyah formalı adamalardan birisi karşımda belirdi ve kendini beğenmiş bir tavırla ;

''Nereye girdiğini zannediyorsun !''

Ben adamın bu tepkisi karşısında ;

''Zombiler buraya geliyor ! ''

dedim endişeli bir tavırla.Bunun zerine adam ormana doğru baktığında yalan söylemediğimi fark etmiş ve ;

''Lanet olsun !''

diye bağırmıştı.

Ben adamın koyu kahve gözlerinin içine beni içeri alması için bakarken adam ;

''Çabuk içeri gir, kapıyı kapatacağız !''

Bir kaç dakika sonra büyük üst tarafı cam alt tarafı gümüş rengi olan demir kapıyı iterek örtüp kilidini kilitledikten sonra adam ;

''Bölge duvarının yıkıldığı haberini aldık ve hatta buradan da desteğe gittiler fakat bu kadar ilerleyeceğini düşünmiyordum..Sen burada bekle ben yukarıya haber vereceğim.''

PEŞİMDE ZOMBİ VAR (TAMAMLANDI )Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora