X-18AB9 ANTİDOT

4.6K 404 91
                                    

Bella'yı karşımda görünce nutkum tutulmuştu adeta.Beni nasıl bulmuştu ?

''B..bella ?''

''Jack ,hiç vaktimiz yok hadi gidelim.''

Ben bir açıklama beklerken Bella 'nın bu cümleyi kurup hızla ilerlemesi benim merak duygumun tetiklenmesine neden oluyorken ben bir yandan ise akar suyun kıyısı boyunca batı yönünde ilerliyor ;etraftan sıçrayan kıvılcımlar yüzünden bir anda alev alan, gövdelerinden ayrılarak önümüze düşüp kısa sürede suyun içinde  sönen ağaç dalların üzerinden atayarak Bella 'yı takip ediyordum..

Kısa bir süre sonra gri siyah karışımı dumanlar yükselen, yarısı küle dönmüş bu ormandan çıkmış Bella 'nın ve adamlarının orman yolu boyunca peş peşe park edilmiş arabalarının önüne gelmiştik..

Bella bir kez olsun arkasını dönmemiş ,hızla arabalardan birine doğru ilerlemeye devam ederken ;

''Jack sen benimle geliyorsun !''

Bella 'nın sert bir şekilde kurduğu bu cümleye ;

''Tamam '' 

diyerek karşılık verdikten sonra Bella 'nın binmiş olduğu arabaya bindim.Dane ve yanındaki asker ise Bella 'nın adamlarının arabalarından birisine binmişlerdi..

Tüm arabaların kapıları bir bir kapanırken ben bu sırada  direksiyonun başına geçen Bella 'ya neler olduğunu sormak için fırsat kolluyordum.

Bella  sanki ona neler olduğunu soracağımı anlamışcasına;

''Jack ,gittiğimizde sana her şeyi açıklayacağım..''

Ben onca şeyi yaşadıktan sonra ve aklıma onca şey takılmışken tek kurduğu cümle bu muydu yani ! Nereye gidiyorduk ?Bari onu söyleseydi.

Kendi içimden ettiğim bu sitemin ardından geriye yaslandım.Koltuğun rahat ve içine doğru çeken yumuşak yapısı beni biraz olsun sakinleştiriyordu.Araba orman yolunda büyük bir hızla ilerleyip ağaçlar bir bir gözlerimin önünden geçerken uykunun tatlı ağırlığı yavaş yavaş göz kapaklarıma çöküyordu...

Gözlerimi açtığımda hava kararmış ,karanlığın getirdiği sessizlik etrafta hakimdi.Her ne kadar binmiş olduğum araç ve arkadaki araçların ışığı etrafa saçılsa da koyu siyah filmli camdan dışarı baktığımda hiç bir şey göremiyordum.Daha ne kadar yol gideceğimizi merak ettiğimden ;

''Bella ,yolumuz daha uzun mu ?''

''Hayır Jack ,az kaldı.''

Gideceğimiz yolun az kalması beni sevindirirken bir yandan da gideceğimiz yerin neresi ve nasıl bir yer olduğu konusu ise beni endişelendiriyordu..

Yaklaşık bir saat sonra Bella arabayı durdurdu.Bella inmek için seri bir şekilde emniyet kemerini çözerken ;

''Jack , geldik.'' dedi kısık bir ses ile.

 ''Tamam ''

dedikten sonra arabanın kapısını açtım ve aşağı indim.Karşımda duran büyük beyaz binanın duvar yapısı normal binaların yapısından farklıydı.Bu benim dikkatimi çekerken büyük kapının önünde elleri silahlı bir şekilde duran iki kişi ;

''Hoş geldiniz efendim.''diye bağırdı.

Bella kafasını sallayarak karşılık verdikten sonra hızlı adımlar ile bu kapıdan içeri girdik.Beyaz duvarlar ve yansımamı fark edebildiğim bembeyaz zemin bana daha önce gittiğim bir yeri andırırken nerede olduğunu hatırlamak için beynimin derinliklerine inmeye çalışıyordum.

PEŞİMDE ZOMBİ VAR (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now