GOLF SAHASI

6.8K 574 303
                                    

Arkadan ormanın derin sessizliğini bozan çığlık ve bağırış sesleri duyuyordum.Ve tabi yerlere saçılmış ağaç yapraklarının hışırtıları arasında karışan ayak sesleri de.Bir elimle kucağımdaki Amelia ' yı sıkıca tutuyor diğer elimde her an kullanacakmışcasına demir sopayı tutuyordum..Gittikçe ağaçlar seyrekleşiyordu bu benim ilerlememi kolaylaştırıyordu.Koşmaya öyle bir dalmışım ki kucağımdaki Amelia 'nın sesiyle irkildim ;

''Jack , bak annem geliyor ''

Miley ' e bakmak için arkamı dönüştüm ki ayağım bir taşa çarptı ve takılıp yere düştüm.Üç tane aç zombi ise bizi çoktan farketmiş üzerimize doğru geliyordu.Zombilere bakmayı bırakıp Amelia ' ya baktım.

''Amelia , iyi misin ? ''

Amelia kafasını salladı.Hemen kalkıp toparlandım üzerimi sirkeliyordum ki o sırada soluk soluğa kalmış Miley yanımızda durdu.

Miley gözlerimin içine bakarak ;

''Jack..Beni iyi dinle.."

Derin bir nefesi cümlelerinin arasına sıkıştırdıktan sonra devam etti:

"Amelia'yı size emanet ediyorum..Ona lütfen iyi bakın.Adamson'larda senin peşinden geliyor..Şimdi Amelia 'yı al ve arkana bakmadan koşmaya devam et.Ben bu zombileri oyalarım.''

''Peki ya sen ? ''

Miley 'nin gözleri dolmuştu zar zor konuşmaya devam ediyordu ;

''Zaten kan kaybediyorum en azından işe yarar öyle ölürüm.Amelia ' ya iyi bak.''dedi.
Miley gözlerinden süzülen yaşlar eşliğinde küçük kızı Amelia 'ya sımsıkı sarıldı ve onu yanağından öptü.
Bu anda kalbimin derinliklerine bir sızı hissetmiştim.

Vakit kaybetmeden Amelia ' yı kucağıma alıp koşmaya başladım.Amelia annesine olacaklardan habersiz arkaya bakıyordu.Annesinin zombiler tarafından yenilişini onun görmesine izin veremezdim.

''Amelia, seninle oyun oynayacağız şimdi gözlerini kapatır mısın ? ''

Amelia gayet üzgün bir şekilde ''Ama anneme bakacaktım ''dedikten sonra gözlerini kapattı..Ben bir an yavaşlayıp arkamı döndüm.Üç zombi Miley 'i parçalamış ve çoktan yemeye başlamışlardı.Kaburga kemiklerinin altında bulunan organlarını kanlı elleri arasına almış büyük bir iştahla yiyorlardı.

Bu görüntü karşısında çok kötü olmuştum neredeyse ağlayacaktım.Miley , Amelia 'nın duymasını istemediğinden olsa gerek hiç bağırmamıştı.

Amelia ''Artık gözlerimi açayım mı ? ''

''Hayır ona kadar say '' diye karşılık verdim.
İçimden ''O zamana kadar uzaklaşmış oluruz.'' diye içimden geçirdim.Biraz koştuktan sonra seyrelmiş olan ağaçlar bitmiş bir düzlüğe çıkmıştım.Peki ama neredeydim?Etrafı incelemeye başladım.Her yer dümdüz çimenlikti.Ay ışığında parlayan yeşil çimenlerin hepsi sanki biçilmişcesine eşit boyda idi.Ve bazı yerlerde Yel değirmenleri vardı.Ama nerede olduğumuzu hala anlayamamıştım..
Ta ki yana yatmış kırık dökük golf arabalarını görene kadar.Bir Golf sahasındaydım.Tam ilerleyecektim ki omzumda bir el hissetim.Arkamı döndüm bu Adamson 'du.

Adamson ileriyi göstererek
''Şuradaki golf kulübünün içine girelim.''

Ben ''Tamam '' dedim.Adamson 'un arkasından diğer insanlarda geldi.Golf sahasında , kana bulanmış yırtık golf elbiseli zombiler geziniyordu.Golf kulübünün binasına doğru koşmaya başladık.Bizim koştuğumuzu gören zombilerse peşimize düşmüşlerdi.

Sonunda golf kulübünün binasına ulaşmıştık.Kucağımdaki Amelia ' yı yere bıraktım tam kapıyı örtecektik ki Bayan Marry 'i gördük.Geride kalmış olmalıydı.Bayan Marry 'in peşinde bir zombi vardı ve neredeyse ona yetişmişti.

PEŞİMDE ZOMBİ VAR (TAMAMLANDI )On viuen les histories. Descobreix ara