ADA

5.9K 416 250
                                    

Derinden gelen büyük bir acı ile sızlayan kolumu aniden geri çektim ve hızla arkamı döndüm.Sağ omzumun biraz aşağısına keskin kısımının tamamı girmiş eski ve paslı bıçağı çıkartıp adama saplamak üzere sol elimi bıçağın ahşap sarmaşık desenleri ile süslenmiş sapına götürmüştüm ki o anda ne olduğunu anlamadan birden karnımın üst tarafına saplanan başka bir bıçak darbesi ile sapını tutmuş olduğum bıçağı çıkaramadan elimi hızla geri çektim ve karnıma götürdüm.

Adam vücudumdan çıkartmadığım bıçağın acısı geçmeden ikinci bir hamle ile diğer bıçağa göre keskin ve parlak bıçağı karnıma bıçağı acımasızca saplamış sol elimle bıçağın girdiği yeri tutarken sağ avucuma dolan kanın sıcaklığını hissediyordum.Yerimi belli etmemek için dışa acı haykırışlarımı vuramıyor fısıltı ile dahi sesimi çıkartamıyordum..

Ölümün sert soğukluğu sinsi bir şekilde yavaş yavaş üzerime doğru çökerken adeta nefesim kesilmiş soluk alıp vermekte güçlük çekiyordum.Düşmemek için buz gibi avucuma dolarak onu ısıtan; avucumdan taşıp aşağı doğru damla damla süzülen kanı parmaklarımı açarak boşalttıktan sonra arabaya sol elimi dayayarak destek aldım.Fakat bu şekilde ayakta daha ne kadar durabilirdim bilmiyordum.Gittikçe gücüm azalıyordu.Sanırım bana ayrılan yaşam süresini doldurmuştum..İri taneli soğuk terlerin yüzümde her süzülüşü ölümün bana yaklaştığını daha yaklaştığını hissettiriyordu.

Henüz bir dakika bile geçmemesine rağmen adam sağ kolumdaki bıçağı bir anda geri çıkarttı.O anda sanki vücudumun bir parçasını birden çekip kopartılarak çıkartılmış gibi hissetmiştim.Bıçağın çıktığı yerden oluk oluk kan boşalırken Adam bıçağı tam kafama saplamak için tekrar havaya kaldırmıştı ki o sırada bir silah sesi duyuldu ve karşımda duran adamın elinde tuttuğu bıçak birden yere düştü.

Adamın üzerini dikkatlice incelediğimde adamın vurulmuş olduğunu fark ettim.

Kurşun adamın sırtından girmiş vücudunda hızla ilerleyerek göğsünde büyük bir açıklık oluşturmuş ,kurşunun ucu geçerken parçalanmış olduğu kan içindeki göğüs dokusunun içinde görünüyordu.

Adam sağ akciğerinin tam üzerine gelmiş kurşun yarasına elleri götürürken aniden adamın kafasına bir muşta ile yumruk darbesi indi.Beni öldürmeye çalışan adam aldığı darbe ile yere düşmesi ile birlikte ben neler olduğunu anlamak için karşıya baktım ;

Şahlanan siyah bir atın üzerinde eli silahlı birisi oturuyor parlayan güneş ve yavaş yavaş netliğini kaybeden gözlerim yüzünden o kişinin kim olduğunu göremiyordum.

Neden böyle bir şey yapmıştı ki ?Neden beni kurtarmıştı ?Beni öldürmek isteyen adamı vurup öldüren kişi olduğunu düşündüğüm atın üzerinde ki kişi Kimdi ?

Gözlerim kararıp bilincimi kaybetmeden önce gördüğüm son şey ise kafasına indirdiği muşta darbesi ile adamı yere düşürdükten sonra adamın yüzüne yüzüne indirdiği darbeler ile adamın suratını dağıtan arkası dönük bir adamdı...

Gözlerimi açtığımda masmavi bir gök yüzüne bakıyordum.Bulutlar mavinin en açık tonlarına bürünmüş ,ara arada olsa koyu mavilikler görünüyordu.Bu eşsiz maviliğe eşlik eden beyaz..Bana ne olmuştu ?Hiç bir şey hatırlamıyordum.Kolumdaki ve karnımdaki ağrılar bu soruların cevabını düşünmeme engel oluyordu.Kalkmayı denemiştim fakat neden olduğunu anlamadığım bir sarsıntı yüzünden kalkamamıştım.Bir kaç saniye sonra tüm olanları anımsadım.Peki ama ben neredeydim ve buraya nasıl gelmiştim?

Büyük bir gürültü kulaklarımı tırmalarken elimi yukarı doğru kaldırdım ve yana doğru açarak ellerimi tutunabileceğim bir yüzey bulana kadar havada gezdirmeye devam ettim.Destek alabileceğim bir yüzey bulduğumda tutundum ve gövdemi kaldırdım;

PEŞİMDE ZOMBİ VAR (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now