16 ~ Yaşlanacak Kalbin İmtihanı

115K 5.5K 1.1K
                                    

ARIZALI

ŞEHNAZ // GÜLŞEN

Not: Yeni bölümümüz geldi. İnanç ve Doğu arasındaki hassasiyet hız kesmeden büyüyor. Çok rica ediyorum sizlerden. Bu hikayenin zorlukla yazıldığını sizlere defalarca söyledik. Birkaç günümüzü aldığını da hep belirttik. Ağır bir konusu ve işleyişi var, okuduğunuz kadarıyla bunu görüyorsunuz. Sizlerden destek istiyoruz. Voteleriniz, yorumlarınız, arkadaşlarınıza tavsiye edişiniz hiç biri eksik olmasın bilhassa büyüsün. Yorum ve isteklere göre yazma şevkimiz büyüyor. ARIZALI daha sizlerle olur. Daha hızlı ve ara uzamadan inşAllah. Keyifli okumalar. :) :)

@FatmaCayoglu adlı arkadaşımızın "Katil Rehine" adlı hikayesine bir göz atın derim.

@sezerizm adlı arkadaşımızın "8 Yıllık Esaret" adlı hikayesini bir bakın. 1933 – 1941 Yahudi Soykırımını ve savaşta Türk kızı Perihan'ın zorlu aşk öyküsünü anlatan bir kitaptır.

@semiherdem adlı arkadaşımızın "İki Bilinmeyenli Aşk" adlı hikayesine bir fırlayın derim.

& ARIZALI ZAMANI &

İblisten yakmamasını istemek akıl karı mıydı? Beyni hudutlarını ezip geçerken, bastığı bir mayında infilak olmuştu!

Doğu Üzeyiroğlunu öpmüş ve beni yakma demişti.

Facianın tam ortasında kendi hatalarından bir kasırgayı yaratmıştı. Ve kendine gelmek sanıldığı kadar kolay değildi.

"Çık!"

İçinde söyleyeceği her söz uhde kalmıştı. Hala öpücüklerin etkisinde kalırken, ne yaptığını anlamaya girişmezken, son isteği için bir yığın gerçeği açıklayacakken, ansızın ağızdan kopan bir kelam, bütün yıkıntıların tek sebebi olmuştu.

"Çık bu odadan Doğu!"

Kafasını önüne düşürmüş ufaklığın haline derin bir sessizlikte baktı. Hiçbir şey söylemeden, hiçbir şey yapmadan. Korkuyu ecelden doğuran birkaç saniyeyi, belki dakikaları yaşatmıştı.

İnanç susuyor olmasına kıpırtısız durmasına şaşırıyordu. Herhangi bir darbe almadığına bir yanı sevinirken, bir yanı hayret ediyordu. Daha kıyametlerin kopmasına var gibi gözüküyordu.

Kolundan bir itilmelik hareketle kapıdan def edilmiş, karanlıkların lordu bir hışımla çıkıp gitmişti. İnanç o gözlere baksaydı, darbeleri nereden alacağını bilecekti.

Kapıya aval aval baktı. Dakikalarca ayakta damar atmıştı. Dakikalarca gözlerini tek bir noktadan ayırmadan, olanları anlamaya çalıştı. Ne anlamsız ve garip anları yaşıyordu. Ne uslanmaz bir kız olmuştu.

İblisten öpücük almıştı. Cehennemi tadan Ekinezya cayır cayır yanan alevden kül olup gitmişti.

Bedenini banyoya sürüdü. Ilık bir duşla gevşemeye çalıştı. Sert ve tehlikeli endamıyla İnanç'ın hep bir adım geride durmasını sağlayan adamın dudakları hiç bilmediği kadar yumuşak ve sıcaktı. İncitmekten korkarmış gibi nazik davranmıştı. Kimse değil; Kötülerin Lordu Doğu Üzeyiroğlu!

"Ne oluyor sana Doğu?"

Kavram karmaşası içinde allak bullak olmuş beyniyle bornozunu üzerine geçirmiş, banyodan çıkmıştı. Giyinmek için dolabına yöneleceği sırada kulak zarlarını ezip geçen sesleri duyunca yerinde kalmıştı.

Kontes miyavlıyordu!

Odanın içinde bulunmayan minik dostu kapı dışında kalmış ve avazı çıktığı kadar miyavlıyordu. İhmal ettiğini apaçık gösteriyordu bu tablo. Koşarak kapıya ulaştı genç kız.

ARIZALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin