Alıntı

70.1K 2.8K 463
                                    


ARIZALI

ALINTI

Not:  Doğu'yu birde böyle çaresizken okuyun dedik. Alıntımız geldi, yazımı bittiğinde yeni bölüm kısmetse gelecek. Votelerinizi yorumlarınızı arttırın canlarım. Doğu ve İnanç'ın sizlere ihtiyacı var..  :) Yeni hikaye yayınlandı duymayan kaldı mı? TUZ KRALIN KIZI adında eskiden yazılmış yeni yayınladığım hikayem. Farklı bir kurgu okumak isterseniz beklerim. Öptüm çokça. 

Facebook grubumuza gelmeyi unutmayın: Ş & G - ARIZALI

İnstagram hesabımıza gelmeyi unutmayın:  @arizalii_

Fahişenin Aşkından bir bölüm daha az sonra yayınlanacak. :))

Resim için Sude Aydına teşekkürler. Çok güzel olmuş canım. :))

Hadi bakalım keyifli okumalar.. 

****

Dakikalar birbirini kovaladıkça adamın hücresindeki kötü virüslerde onu kovalıyordu. Ya bu tablo gözünden yok olacaktı yahut tam ortasından ikiye ayıracaktı. Sayamadığı kaçıncı dalı ağzına alıp çakmakla hızlıca yaktı. Her nefesi içine çektikçe yatışmak yerine harlanıyordu.

Koltukta bağdaş kuran İnanç'ın karşı cinsle kahve içip konuşması apaçık kanına dokunuyordu. Şimdi bu adamı alıp motorla ölüm sürüşü yapsa hakkı değil miydi?

"Ciddi olamazsın..." merakla atılan kızın heyecanlı edasını izledikçe elindeki dalı bitene kadar içine çekiyordu.

"Beni götüreceksin yani oraya?"

"Ciddiyim İnanç, götüreceğim."

Doğu izmariti söndürerek paketinden bir dal daha çıkardı. Bir tane daha içip sakin kalmaya çalışacaktı. Şu halde karışamıyor hayır diyemiyordu. Bileğine kapanan elin sahibine baktı.

"Yeter lan bir oturuşta paketi sömürdün."

Dostunun elinden bileğini kurtaran adam öfkeyle tısladı. "Sen karışma."

Muzo çıldıran adamın her zerresini izlemekten keyif duyuyordu. "Bırak içsin içindeki yangını sigarayla dindirir." Doğu'nun, İnanç'a olan duygularının ne denli derin ve yakıcı olduğunu izlemek zevkten başka bir şey değildi. Nefret ettiği canını yakmaktan geri durmadığı kızı şimdi kıskanıyordu.

Doğu dudaklarını ısırdı. İçindeki yangını böyle dindirmeyecekti. İnanç Hanımın yolundan yürüyecekti. Parmağının arasındaki zehirden bir fırt daha çekerek yerinden atik bir hareketle kalktı. Hemen çaprazında oturan Muzo'nun başında dikilmiş kolundan tutarak yerinden kaldırmıştı.

"Haydi Muzoli gidiyoruz işimiz var."

İşittikleriyle gözleri büyüyen Gürmen kızı bağdaş kurduğu bacaklarını nasıl çözdüğünü bilmeden oturduğu koltuktan fırladı.

"Hayır efendim hiçbir yere gidemezsiniz!"

ԠR


ARIZALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin