Bu Gece

38.7K 2.1K 256
                                    


Uzun süredir bekliyorsunuz ama İnstagram hesabında gerekli açıklamayı yapmıştık. Buradan sizleri de bilgilendirelim. Misafir ağırladığımız için bölümlerle ilgilenemedik pek. Gecikmelerin sebebi bu. Kısa bir süre daha bocalayabiliriz ama yine kaldığımız yerden aynı düzende aynı hızda devam edeceğiz. Umarız bu bölüm de beklediğinize değer. Yorum diye yazmama gerek var mı? Yoksa siz öğrendikleriniz için düşüncelerinizi bizimle paylaşacak mısınız?  :)

Keyifli okumalar. 

43

BENİMLE KAL

Bazen kafanın dikine gitmenin aşırılığına kapılarak hata üstüne hata yapıyor ancak kendine kabul ettirmekte zorlanıyordu. Üzeyir gelmemesini söylediği halde dinlemeyerek Espinoza'nın karşısına çıkmıştı.

Espinoza renkli bir kişiliğe benziyor ne hikmetse İnanç'a katil hissi vermiyordu. Belki de hisleri devre dışı kalmış, kendisi henüz bunun farkına varamamıştı. Araştırmaları bu adamın bir katil olduğunu iddia ediyordu.

Neden hâlâ iddia gözüyle baktığına kendisi de anlam veremiyordu.

Doğu'nun kapıdaki adamın yakasına yapışması sadece saniyeler sürmüştü. İnanç müdahale etme gücü varmış gibi öne atılmış ancak Ertu aralarına girince durmuştu.

Arbede başlamadan sonlanmış gibi görünse de Doğu duracak gibi görünmüyordu.

"Nasıl kapıma kadar gelebiliyorsun?"

Yüzünü görmese de sesinden ne durumda olduğunu anlayabiliyordu. Netice de Üzeyir öfkesini en iyi bilenlerdendi İnanç. Kendisini korkutan bakışların Espinoza'ya sirayet etmediği müstehzi ifadelerinden anlaşılıyordu.

Elindeki şarap şişesini tekrar salladı. "İşte böyle geldim. Bir kadeh şarap içerek gelişinizi kutlamak istiyorum."

Doğu dalgaya alan adamın üzerine yeniden varmış, Ertu tekrar engel olmuştu. Melanie iki adamı arkasına alarak Espinoza ile yüz yüze geldi. İnanç o anda nefes almayı unuttu. Kapıya şarapla gelme cesaretini çok az adam gösterirdi. Şimdi o adama karşılık üç kişi karşı duruyordu.

"Ah Melanie! Şu güzel kalçalarını motorun üstünde görmeyeli uzun zaman oldu."

Melanie'nin yüzünü göremeyen İnanç nasıl bir ifadeye büründüğünü merak etti. Espinoza alaycılığına hız kesmeden devam ediyor, fitilini ateşlediği adamın öfkesine motorun gazına yüklenir gibi yükleniyordu.

Tehlikede sayılırdı.

"Evet?" söylediklerini onaylamaktan ziyade sadede gelmesini ister gibi soruyordu.

Espinoza çocuksu sevinciyle parlayan gözlerini Ertu ve Doğu'ya çevirdi. "Sizinle yarışmayı özlemişim çocuklar."

"Siktir Espinoza!"

İnanç sevgilisinin yanına gitmeye korktu. Gelmesini yasaklayan adamın gözüne varlığını inatla belli etmek hata olurdu. Küfreden sevgilisine vereceği cevabı bekledi. Ancak Espinoza küfrü duymuş gibi görünmüyordu. Elini Melanie'ye doğru uzattığını ve parmağının tersiyle yanağını sevdiğini gördü.

"Biz pistlerde yarışan düşmanlarız bebeğim. Kavgayı sokağa taşımayız. Birileri Kingston çetesini karalamış."

"Kanıtla!"

Melanie'nin sert ve çetin çıkan sesi İnanç'ı şaşırttı.

"Çocuklar siz misafirperversiniz. Beni kapıda bekletmeniz ne kadar ayıp!"

ARIZALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin