Arızalı - Alıntı

43.8K 1.7K 75
                                    



ARIZALI

Alıntı

Not: Bölüm tamamlanamadı. Çünkü Gülşen iki gündür dişçiye gidip geliyor. Ağrısı olduğu için yazamadı. Yarın bölümü Berdel ile atarız. Yarın olmazsa Perşembe muhakkak ki gelecek. Tuz Kralın Kızı da yayınlandı, bildirim alamayanların haberi olsun. Okumayanlar bir göz atıp okusun. Bence seversiniz. :) Çok öpülüyorsunuz, yeni bölümde görüşmek üzere. ^^

"Oğlum.."

"Kızım.."

Çarpışmamaya dikkat ederek bahçede küçük dostlarını arıyorlardı. Nereye kaybolduklarını bilmiyorlardı. Evin içini talan etmiş ne Kont'tan ne Kontes'ten bir iz bulamamışlardı.

"Nerdesin kızım? Anneni çok korkutuyorsun ama.." ağlamaklı sesiyle bağırdı. Nereye gitmiş olabilirdi? Bir keresinde kaybolmuş onu dışarıdaki kedilerin arasında bulmuştu. Acaba yine bir kedi sürüsünün peşine mi takılmıştı?

"Kont oğlum gezmeye gideceğiz.."

İnanç sırtı dönük halde bahçeyi tarayan adama burnunu buruşturarak baktı. "Kesin senin oğlun benim kızıma bir şey yaptı. Peşinden onu bir yerlere götürdü."

Doğu öyle bir hışımla dönmüştü ki Kont'u bulamanın sıkıntısını İnanç'tan çıkaracak gibi öfke içinde hırladı. "Senin kızın benim oğluma bir şey yapmış olmasın. Kuyruğunu sallaya sallaya..."

"Hiiii..." gözü şaşkınlıktan dört açılmış, ağzı bir karış aşağı düşmüştü. "Küçücük kedi.. o benim saf.. masum kızım.. Su!" diyerek adını üstüne basa basa söyledi. "Çok hanımefendi bir kedi. Sen nasıl böyle pis düşüncelerine onu alet edersin?"

Üzeyir sinirle güldü. "Ulan benim Kont'uma iftira atan sensin." Ayrıca Su nerden çıkmıştı? "Kontes diyeceksin.. Su yok Su öldü.."

"Sensin yok.. sensin öldü.. laflara bak laflara.."

"Sana o lafları yedireyim mi? Hemen şimdi, burada?"

+N

ARIZALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin