Alıntı

28.4K 1.1K 38
                                    


Arızalı 

Not: Bölüm bitmediği için maalesef sizlere ufak bir alıntıyla geldik. Bu akşam bölüm gecesiydi ama yetişemediğinden yarına kaldı. Hafta içini Berdel kitabının düzenlemesine ayırdığımızdan hafta sonu ancak Arızalı ve Yaşamın Pençesinde hikayelerini yazabiliyoruz. Zaten dosya elimizde olmasa bölümler haftada iki kere gelirdi. Yarın görüşeceğimizi umarak sizlere iyi geceler diliyor ve yazmaya kaldığımız yerden devam ediyorum. Kendinize iyi bakın. :) 


Doğu'nun parmakları yanağından vücuduna doğru yol alınca İnanç'ın gözleri büyüdü. Ağzı her ne söyleyecekse yuvarlanmış son anda vazgeçerek ağzını kapatmıştı. Doğu'nun boğazından derin bir homurtu yükselmiş, İnanç irkilerek yatakta yukarı doğru sürünmüştü.

"Nereye kaçıyorsun ufaklık?"

Yutkunan İnanç bakmakla kaldı.

"Dilini mi yuttun?"

Konuşamadığından kafasını olumsuz anlamda salladı İnanç.

"Neden konuşmuyorsun?" diye soran Üzeyir, üzerine varmaya devam etti. İnanç köşeye sıkıştıkça şuurunu kaybediyordu. "Çıkar dilini." Emri veren sesi sert çıktı.

İnanç emrine uymadan evvel kafasını sorarcasına salladı. Doğu'nun ne yaptığına anlam veremiyor, korktuğunu belli etmemek için çaba sarf etse de Doğu'nun hareketleri müsaade etmiyordu.

"Isıracağım."

ARIZALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin