Alıntı..

26.8K 942 152
                                    


ARIZALI

"Benim olman için seni zorlamıyor veya ricada bulunmuyorum. Neden kendini bu kadar önemsiyorsun?"

Şevval'in gülüşü manidardı. "Kendimi bir erkek nazarında küçümseyecek değilim. Seni önemseyecek hiç değilim."

Aslında önemseme küçümseme durumu da söz konusu değildi. Ertu sırf biraz daha can damarına basmak istiyor, konuşmayan hatta görmezden gelen Şevval'i ateşlendirerek kendi yörüngesine almak istiyordu. Kadının sakinliğine bakılırsa ateşlenecek tek kişi kendisiydi.

Gafil mi avlanıyordu?

"Neden?"

"Bu geniş kapsamlı bir soru oldu. Ne neden?"

Ertu soğuktan kızaran burnunun ucuna dokundu. "Neden beni önemsemiyorsun?"


Bilgilendirme: 

Evet, yeni bölüm beklediğinizin farkındayım. Tam güzel güzel bölümler yayınlarken yine araya  zaman girdi. Biliyorsunuz, KEFEN kitabı çıkacak, yani bu aralar onu düzenlemekle uğraşıyoruz. Çok ağır bir kitap olduğu için maalesef bitirmekte kolay olmuyor. Kefen ile beraber konusu ve kurgu birbirinden farklı, İltica ve Arızalı'yı yazmaya çalışınca devreler bazen yanıyor. Üç kitapta da ayrı olaylar olunca insan tıkanıyor bir yerde. Haliyle bölüm yazarken sıkılabiliyorsunuz.  

O yüzden biz de yavaş yavaş yazıyoruz. Öylesine bir bölüm atıp aman alın okuyun da demek istemiyoruz. Önemsiz insanlar değilsiniz size karşı özensiz davranalım. O yüzden sizden anlayış bekleyerek bu minnacık alıntıyla idare etmenizi istiyoruz. Bölüm bitince yeni bölüm zaten size gelecek.:)

Açık olayım Arızalı ve İltica kitabını harcamak istemiyoruz. Yani kitap çıkacağı için tüm zamanı kitaba vererek onları tekrar bir köşeye atmak da istemiyoruz. Yani demek istediğimiz üçünü aynı anda yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizden istediğimiz anlayış ve güzel sevginiz. :)

 Yeni bölümde görüşene dek, kendinize iyi bakın ve kendinizi çok sevin. 

ARIZALIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin