Solbrenttips

220 2 0
                                    

Solkrem = Dette er veldig selvfølgelig, men bruk masse solkrem for å ikke bli solbrent. Solfaktor 20-30. Det er ekstra viktig på skuldrene og nesa/panna, men smør hele kroppen hver dag. Be noen smøre ryggen din.

Tomatsaft = Ta ut saften av en tomat og legg over stedet du er solbrent. Dette demper rødheten. Skyll av med kaldt vann når du er ferdig.

Aloeveraisbiter = Aloevera er bra, men Aloevera-isbiter er mye bedre! Ta aloevera lotion eller saft, bland det med litt vann og ta det i en isbitform. Når det er frosset, legg det på den solbrente huden å la det smelte.

Vær alltid på den sikre siden = Det er veldig viktig at du prøver alt du kan for å unngå solbrenthet. Ta alltid på litt solkrem hvis været er usikkert, og ikke vær bare litt ute i sola hvis du ikke har smurt deg. For hvis du blir solbrent som barn er det mye større sjanse for at du får hudkreft som voksen.

Dekk over det = Hvis du er solbrent på ryggen, ha alltid en t-skjorte over når du er ute i sola. Det blir mye værre hvis du får mer sol på det, selv om du har sterk solkrem.

Grønn te = Lag te som du vanligvis gjør, så tar du et klesplagg og dypper det i teen. Det er bra hvis du har det mens du sover, så våkner du opp med bra hud.

Kalde dusjer, ikke såpe = Dusj i kaldt vann, det avkjøler huden og det gjør ikke så vondt lenger. Du bør ikke ta på såpe på det stedet du er solbrent, da blir det irritert og klør mer.

Bakepulver = Ta 3 ss bakepulver i badekaret når du skal bade. Dette reduserer hovenheten, og gjør huden bedre.

After sun = After sun body lotion kan kjøpes på matvarebutikken til cirka. 80-100 kroner, og den varer kjempelenge. Dette kjøler ned huden din og hjelper veldig. Den gjør også at du bevarer brunfargen sin lenge.

Enda flere deler ❤️ Håper dere liker det! Hvilke tips vil dere ha? :) Jeg legger ut etter ønsker også.

JentetipsWhere stories live. Discover now