Hvordan pakke til festival?

154 2 0
                                    

Planlegg antrekk:
Før du skal på en festival er det veldig lurt å planlegge antrekk i stedet for å bare pakke med deg tilfeldige plagg. Å ha på kule antrekk er en stor del av det å være på festival, derfor er det gøy og lurt å planlegge det når du pakker.

Dusje:
Når du har vært på festivalen et par dager og føler deg varm, ekkel og møkkete er det helt fantastisk å ta en dusj. Pass derfor på at du har med deg favorittshampoen og balsamen din + en deilig såpe. Kanskje et håndkle også?

Ikke pakk for mye:
Å ta med seg masse unødvendige timg er bare dumt, så det er viktig å lage en ordentlig pakkeliste og gå gjenneom om du virkelig trenger alt du tenker å ha med.

Sekk:
Det er genialt med en sekk, fordi du går mye rundt og trenger mye forskjellig. Så ta med deg en sekk og fyll den med nødvendige ting som solkrem, en genser, antibac, våtservietter, mini-parfyme, tyggis, hårstrikk osv...

Sko:
Det er veldig viktig å tenke nøye på hva slags sko du tar med deg når du skal gå rundt hele dagen. Noen gode joggesko er alltid lurt å ha med i tillegg til støvler hvis dere skal være ute og det regner.

Skin care:
Når du er på festival og er mye ut i sola, sover lite og har sminke på er det viktig at du passer på huden din. Ta derfor med både ansiktsservietter, ansiktsvask, fuktighetskrem og eventuelt toner. Gjør hudrutinen din nøye hver morgen og kveld.

Værmelding:
Sjekk værmeldinga før du begynner å pakke! Været har mye å si med hva du skal pakke og varierer veldig i Norge. Derfor er dette veldig viktig å sjekke.

JentetipsWhere stories live. Discover now