Hvordan ta mer bilder i sommer?

127 3 2
                                    

Ta med kameraet overalt:
Dette er nok det viktigste punktet, for når du har med deg kameraet ditt er det MYE større sjanse for at du faktisk bruker det. Derfor vil det hjelpe å få som vane at du alltid pakker med deg kameraet når du skal på ting.

Ha et bra kamera:
Hvis du har et bra kamera blir du mye mer motivert til å ta flere bilder, derfor er dette lurt å skaffe seg. Det er kanskje litt for dyrt å plutselig kjøpe et nytt kamera, men hvis du har bursdag på sommeren bør du utnytte det og ønske deg speilreflekskamera.

Vær ute:
Ute er det mye mer å ta bilde av enn inne, og i naturen kan du ta bilde av hva som helst og få et fint bilde. I tillegg er det mye finere lys ute, som er et ekstremt stort bonus.

Ha det i bakhodet:
Ha i bakhodet hele tiden å se etter fine bildemotiv, det vil få deg til å ta mange flere, finere og mer varierte bilder. Hvis du tar mye bilder vil dette etter hvert bli en refleks, men det er likevel lurt å tenke på.

Feed på instagram:
Bestem deg for en bestemt feed på Instagram, for dette vil motivere deg til å ta bilder med bestemte farger/motiver og derfor også få deg til å ha i bakhodet at du må ta mer bilder.

Fotoshoot:
Få med deg en venninne, dra et sted med fin bakgrunn og ha fotoshoot! Da får dere tatt masse bilder, og dere får helt sikkert noen dere kan legge ut på Instagram eller bruke som profilbilde på Facebook.

Album:
Hvis du har klart å ta masse bilder gjennom sommeren er det utrolig koselig å lage et sommer-album! Dette kan du også bruke som motivasjon til å ta flere bilder, og det er utrolig koselig å se i det i noen år etterpå. Scrapbook er også fint å lage!

JentetipsWhere stories live. Discover now