Hvordan unngå mygg?

106 2 0
                                    

Vifte:
Sett en vifte mot ansiktet eller leggene dine når du sitter ute på kvelden. Myggen tåler nesten ikke noe vind, så dette vil gjøre at de ikke klarer å fly i nærheten av deg og at du derfor ikke blir stukket.

Orajel:
Er et middel som fjerner den kløende væsken fra myggstikkene dine. Den er litt vanskelig å få tak i, men kan kjøpes på boots.

Basilikum:
Lag en hjemmelaget myggspray ved å legge basilikum-blader i bløt og helle vannet i en tom sprayflaske. Vil du ha den enda sterkere kan du stavmikse bladene sammen med vann. Spray på huden, håret og der du sitter om kveldene.

Salt:
Lag ditt eget anti-klø middel ved å slikke på fingeren din og dyppe den i litt salt. Gni den i stikket ditt, og det vil forhindre kløe. Dette gjør veldig vondt hvis myggstikket ditt er sår.

Lime:
Kutt en lime i to og stikk nellikspiker ned i fruktkjøttet. Sett den på verandaen din eller der du skal sitte den kvelden, den vil holde myggen unna. Den lukter godt også!

Lavendel:
Den har en lukt som myggen ikke liker, derfor kan det hjelpe å smøre litt lavendelolje på anklene/armene dine eller ha en lavendelplante i nærheten av der du sitter. Lavendel tiltrekker seg humler!

Tannkrem:
Inneholder faktisk eukalyptus som vil få myggstikket ditt til å slutte å klø, i tillegg til at det vil tørke det ut. Ta litt tannkrem på fingeren din og gni det på myggstikkene dine.

JentetipsWhere stories live. Discover now