Hvordan takle mensen på ferie?

236 3 0
                                    

Paracet:
Alltid ta med deg en paracet i strandbagen eller bare i lomma, for du vet aldri når du trenger det. Å plutselig å få så vondt i magen at du ikke bevege deg når du er på stranda er utrolig kjipt.

Tampong:
Viktig at du bruker tampong når du skal bade slik at du ikke blør i vannet. Det er også mer hygienisk. Husk bare å skift tampong! Det anbefales å gjøre etter 5 timer, men når du bader kan det være lurt å gjøre det litt oftere.

Svart bikini:
Å gå med bikini med mørk farge er veldig lurt hvis du har mensen, i tilfelle du blør gjennom. Pass derfor på at du alltid har med deg en mørk bikini på ferie for sikkerthets skyld.

Mappe:
Alltid ha med deg en liten mappe med bind og tamponger i alle vesker og sekker du har, det er veldig lurt å ha. Du kan aldri sikre deg for mye.

Tenk positivt:
Det suger virkelig å få mensen på ferie, spesielt hvis du skal bade mye. Det er dessverre ikke å gjøre noe med, gjør bare det beste ut av det. Tenk deg at det går fint og at det er helt normalt.

Pose:
Ha med deg noen små plastikkposer du kan legge brukte bind og tamponger i, dersom du ikke finner noen søppelkasse, det er veldig smart.

Skifte:
Alltid ta med deg skifte klær hvis du skal bade, for du bør ikke gå med bikini alt for lenge i tilfelle du blør gjennom. Et skift er også alltid lurt å ha med seg uansett, for du vet aldri hva som skjer.

Yoga:
Det finnes mange yogastillinger som hjelper mot mageknip, så å ha yoga ofte som mulig er lurt. I tillegg er det utrolig fint å ha morgenyoga på en solfylt morgen når du er på ferie! Yogaøvelsen "katt og ku" hjelper spesielt mye, og det eneste den går ut på er å stå på alle fire og skifte på å skyte rygg og svaie i ryggen, i takt med at du puster inn og ut.

JentetipsWhere stories live. Discover now