Nistetips

114 1 0
                                    

1. Yoghurt er kjempegodt på nista, men mange av dem har masse sukker i seg f.eks God Morgen yoghurten har 10 sukkerbiter... Men du kan også ha med naturell-yoghurt med nøtter og bær!

2. Du kan lage utrolig mange forskjellige salater, både med og uten forskjellige kjøtt, eller med pasta, couscous, ost, krutonger og krydder. Veldig sunt og godt!

3. Rundstykker er utrolig godt en dag i uka, koster bare 2kr per stykk på matbutikken!

4. På matbutikken kan du kjøpe nøttebarer og knekkebrødbarer, de er ganske små men likevel mettende. De brune nøttebarene er ikke så sunne, heller ikke knekkebrødet med sjokolade. Men de andre!

5. Nøtter er sunt og godt å ha med i nista, eller å ta i et friminutt hvis du er veldig sulten. Finnes mange typer, og er kjempegodt.

6. Brødskive, uansett om det er kjedelig så finnes det mange forskjellige pålegg. Man får i seg de kaloriene man trenger. Bare at man blir litt lei hvis man har det hver dag!

7. Kok opp pasta dagen før, og spis det med en god saus, salat eller noe godt kjøtt. Enkelt, sunt og godt!

8. Dip er kjempeenkelt å lage selv, og er godt og dyppe grønnsaker i. Ikke ta dette som hovedniste, men ta det ved siden av f.eks brødskiver for å gjøre nista litt mer spennende.

9. Hvis du tar med et par frukter på skolen er det mye lettere å få i seg 5 om dagen, og det er deilig med noe søtt og friskt.

10. Sandwich. Del en brødskive i to, og ta på det du liker best. Man kan jo variere veldig. Spekeskinke, ost, salat og valnøtter er noen tips til å ha på.

JentetipsWhere stories live. Discover now