Bokbind-tips

109 2 1
                                    

Magasiner:
Lag moodboard på bøkene dine! Dette er veldig morsomt og vil forhåpentligvis inspirere deg gjennom skoleåret; alt du trenger å gjøre er å finne noen gamle blader og klippe ut bilder, quotes eller kanskje ord du liker og sett dem sammen på en fin måte på forsiden av bøkene dine etter du har tatt på et ensfarget bokbind (anbefaler å ta på kontaktpapir for å få det til å holde lenger)

Polaroid:
Har du noen koselige polaroidbilder med minner fra sommeren du ville likt å bli minnet på gjennom skoleåret er det en veldig koselig dekorasjon å ha på bokbindet ditt så du har noe å se på når du kjeder deg i timen. Fordi det er litt kjipt hvis bildet blir ødelagt med en gang, anbefaler jeg å klistre kontaktpapir over det.

Avispapir:
Dette er veldig kul og billig måte å sette på bokbind på, nemlig å bruke avispapir som bokbind! Dessverre er papiret litt tynt, så du bør bruke to lag og/eller bruke gjennomsiktig bokbind utenpå papiret (du kan også bruke magasinpapir som er sterkere)

Gavepapir:
Let hjemme etter fine gavepapir du kan bruke på bøkene dine, for hvis du tenker etter er det jo ikke akkurat så stor forskjell på det og bokbind, pluss at det ofte er veldig fine motiver på dem.

Bilder:
Dette er utrolig enkelt å gjøre likevel en veldig stor forskjell; nemlig å lime på fine bilder på et ensfarget bokbind. Print ut fine bilder fra WeHeartIt, Tumblr eller Pinterest, og det er ekstra bra om bildene har noe med faget og gjøre som en skog til naturfag og bøker til norsk.

Tavlemaling:
Kjøp tavlemaling på Panduro og mal på det kjedelige bokbindet ditt og kjøp med kritt for å kunne tegne og dekorere med akkurat det du har lyst til på bøkene dine og viske det ut når du vil.

Dekorpapir:
Kjøp en hel blokk med fint dekorpapir og mål opp for å dekke hele siden av boken din med et fint mønster du blir glad av å se på hele skoleåret. Veldig fint og enkelt!

JentetipsWhere stories live. Discover now