Nattpiknik

81 1 0
                                    

Piknik kurv:
Dette er vel det viktigste, nemlig mat og drikke. Det blir jo ikke piknik uten det. Pakk masse god mat og drikke i en kurv og ta det med ut.

Tepper og puter:
Husk også å ta med et piknikteppe dere kan sitte på, tepper dere kan ha over dere og puter dere kan sitte og ligge på. Det blir alltid mye koseligere med det!

Ledlys og lykter:
Dette gjør pikniken 100 ganger koseligere. Pakk med dere ledlys (som ikke trenger stikkontakt selvfølgelig) og lyslykter. Dette lyser opp slik at det ikke blir så mørkt. Vil anbefale å ha pikniken under eller ganske nærme et tre slik at dere kan henge ledlysene og lyslyktene i treet.

Varme klær:
Ta med deg en ekstra genser eller kanskje ta på deg ullklær før du går ut. Det er kaldt selv om det er sommer, i hvertfall om natten. Lover deg at du ikke kommer til å angre! Det er bedre å være for varm enn for kald. Blir du for varm kan du jo alltids kle av deg.

En sommer-spilleliste & en liten høyttaler:
For å få skikkelig summer vibes, burde dere sette på en spilleliste med mange bra sommer sanger og plugg i en liten høyttaler. Pass bare på at dere ikke vekker naboer.

Kamera:
Ta med dere et kamera for å bevare minnet. Dere kan ta kule inspobilder av ledlysene og lyktene. Det kommer garantert til å bli kjempe bra bilder!

Myggspray:
Myggen kan være utrolig plagsom, spesielt om natten. Så myggspray er lurt å ta med!



Ideer til hvilken mat & drikke dere kan ta med:
- Rista brødskiver, avokado & krydder smørbrød

- Popcorn/potetgull

- Kyllingvinger & dip

- Pizza

- Smågodt

- Lemonade

- Iskaffe

- Iste

JentetipsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt