Ting å gjøre ute i sommerferien

96 2 1
                                    

1. Veldig selvfølgelig tips, men det er utrolig gøy å dra på stranda i sommerferien! Ta med deg noen venner og spill strandvolleyball, bad og sol dere. Hvis du ikke bor ved sjøen finnes det helt sikkert et tjern eller en innsjø i nærheten.

2. Dra på telttur og overnatt i skogen med en venninne eller bare dra på dagstur og ta med dere noe god grillmat. Dette er kjempekoselig å morsom måte å få frisk luft på.

3. Å drive på med en morsom sport ute om sommeren som cricket i hagen, volleyball på stranda, fotball på en bane i nærheten eller badminton er en veldig morsom og lettvint måte å få vært ute på, samtidig som det er sosialt.

4. Piknik kan gjøres på masse forskjellige måter; du kan ha hagepiknik på noens bursdag, dra på en lengre utflukt med en venninne eller kanskje bare ha en enkel piknik-date? Dette er utrolig koselig, og det blir ekstra bra hvis du har med deg noe god mat.

5. Vannkrig er en skikkelig undervurdert aktivitet, som er både enkelt å arrangere og utrolig spennende. Finn fram noen tomme Zalo/drikkeflasker og lag en "fyllestasjon" med et par vannbøtter, så har du alt du trenger!

6. Å dra på en sykkeltur er fysisk aktivitet samtidig som at det er avslappende, og det er en mye morsommere måte å komme seg fram på enn å gå/kjøre. Bruk sykkelen hvor du enn skal i sommer, enten om det er på stranda, på fotballbanen, til besteforeldrene dine osv...

7. Lån masse bøker på biblioteket så du har et lager, plukk ut en av dem du vil starte med og sett deg ut i hagen eller på verandaen. Hvis boka virkelig er bra kan du være ute i mange timer uten at du merker det, og dette er veldig avslappende aktivitet om sommeren også!

8. Sommerferien er perfekt til å ha mange sove ute-prosjekter, og det aller enkleste og morsomste er å sove på trampolina i hagen. Anbefaler å gjøre det med noen venner!

JentetipsWhere stories live. Discover now