Hvordan drikke mer vann?

116 2 0
                                    

Fin flaske:
Hvis du kjøper en/flere fine vannflasker, får du mye mer motivasjon til å drikke vann. Fiji-, Arizona- og Vossflaskene er veldig fine.

Vann over alt:
Ha helst en flaske på nattbordet, en i sekken og en i gymbagen, det er mye lettere å drikke mer vann når du hele tiden har det tilgjengelig.

Markere på flasken:
Marker på flaska hvor mye du må drikke til bestemte klokkeslett for å få nok vann i løpet av en dag.

Frukt:
Er du lei av å bare drikke rent, flytende vann, er det mye enklere å få vann i seg gjennom mat. Frukt (og noen grønnsaker) inneholder mye vann, og er sunt også. Agurk, eple, appelsin, druer, mango og vannmelon har mye vann i seg.

Last ned apper:
Apper som Waterminder  hjelper deg å huske hvor mye vann du har drukket i forhold til mye du trenger (det finnes andre apper også)

Bakgrunn på mobilen:
Ha et fint vann-bilde (av f.eks en Fiji-flaske eller detox-vann), så du husker på å drikke litt vann hver gang du går inn på mobilen.

Hold orden på hvor mye du drikker:
Det er mer motiverende å drikke vann når du har et mål å jobbe mot; 1,6 L hver dag er det du egentlig trenger. Så prøv å ha litt orden på hvor mye du drikker hver dag for å drikke nok.

Slutt med brus:
Hvis du slutter å drikke andre drikker som brus/iste/juice, må du begynne å drikke mer vann fordi du må ha din daglige væskemengde. Men ikke slutt med melk, det er sunt!

JentetipsWhere stories live. Discover now