Hvordan ta en pause

113 1 0
                                    

Gå ut:
Gå en tur, plukk blomster eller bare studer skyene/stjernene. Dette gjør deg veldig avslappet, samtidig som du får mer energi pga. den friske luften.

Hør på musikk:
Sett på yndlingsmusikken din og prøv å hør på ordentlig. Prøv å forstå teksten, og bare slapp av. Synes du dette er kjedelig kan du selvfølgelig gjøre noe annet samtidig.

Ta et bad:
Å ta et bad er utrolig avslappende, samtidig som det gjør deg renere. Det er ekstra koselig om du slår av alle lys i rommet og tenner stearinlys, og lag et glass iskaldt vann med isbiter.

Slå av mobilen:
Prøv å klar deg uten mobilen din en stund. Det er kanskje litt vanskelig i starten, men etter hvert merker du hvor deilig og avslappende det er. I tillegg sparer du masse tid som du kan bruke på noe mer fornuftig.

Tenn lys:
Slukk alle lysene i rommet ditt, og tenn lys i stedet. Duftlys gjør deg enda mer avslappet, men vanlige stearinlys funker også. Men husk å aldri forlat lysene i rommet ditt, da kan det begynne å brenne.

Sov:
Søvn er naturligvis veldig avslappende og gir deg mye mer energi. Men sover du når du ikke skal det kan du også risikere å bli trøttere, det er forskjellig fra person til person.

Les:
Å lese er den perfekte tingen å gjøre for å slappe av. Leser du hver kveld før du legger deg i stedet for å være på mobilen sovner du også mye lettere.

Drikk te:
En te-kopp gjør deg veldig avslappet i tillegg til at det smaker godt og gjør deg varm. Perfekt på høsten!

Kjæledyr:
Hvis du er så heldig å ha kjæledyr, utnytt dem! Gå tur med dem, klapp dem, sov med dem; det er både koselig for dem og for deg!

Yoga:
Yoga er veldig avslappende, i tillegg til at du blir mykere og sunnere.

JentetipsWhere stories live. Discover now