Hage-spa

99 2 0
                                    

1. Ansiktsmaske er er must når du har spa, og i hagen er det ekstra kjekt fordi det ikke gjør noe om du søler. Derfor kan du godt lage en hjemmelaget ansiktsmaske.

2. Finn fram en balje som passer til føttene dine, fyll den med varmt vann og badesalt. Sett deg ut i hagen og nyt solen imens føttene dine blir myke og deilige av badesaltet. Du kan også file av hard hud og klippe tåneglene dine.

3. Bland sammen sitron og vann i en sprayflaske og spray litt i håret ditt før du setter deg i sola. Da blir håret ditt mer solbleket, og det er veldig fint om sommeren. PS: Håret ditt kan bli slitt av dette!

4. Legg deg på et piknik-teppe i hagen med musikk på ørene og bare slapp av. Utrolig deilig å kjenne solen på kroppen og frisk vind i ansiktet av og til. Husk solkrem, evt. legg deg i skyggen.

5. Finn fram et helt rent oppblåstbart basseng og fyll det opp med varmt vann. I vannet kan du ha en badebombe. Helst ikke forlat bassenget mens du bader, for da er det lett at det kommer gress og ekle ting i bassenget når du kommer tilbake.

6. Ta med deg magasiner eller en bok ut i hagen og kos deg i en solstol eller på et piknik-teppe. Husk å ta med solbriller når du skal lese, eller så kan det være vanskelig å se hva det står.

7. Ta på neglelakk med en fin sommerfarge på tå- og fingernegler, for i hagen trenger du ikke å bekymre deg for å søle! Du kan også ha litt mer komplisert manikyr der du bruker en negleolje eller neglebåndskrem før du tar på neglelakken.

8. For en pause i spaet ditt kan du løpe gjennom vannsprederen. Det er kaldt og oppfriskende, som passer bra hvis du har ligget en stund i sola. Bare husk å sette den et stykke unna spa-tingene dine.

JentetipsWhere stories live. Discover now