Sommer-life hacks 2

165 5 3
                                    

1. Skal du gå fra bilen i sola en varm sommerdag? Klikk i setebiltet før du går, så brenner du deg ikke på det når du kommer tilbake.

2. For å kjapt kjøle ned en drikke, ta et vått papir rundt flasken og putt den i fryseren i 15 minutter.

3. Å løpe i sand brenner 30% mer kalorier enn vanlig løping!

4. For å ha kaldt vann hele dagen når du f.eks skal på stranden, fyll opp 1/3 av en vannflaske med vann og legg den vanntett i fryseren over natten. Neste dag tar du kaldt vann oppi som vanlig, og det vil funke som en stor isbit.

5. Har det regnet og skoene dine har blitt gjennomvåte? Ta avisark inni dem og sett dem foran kjøleskapet ditt, og de vil tørke på noen timer!

6. Har du et myggstikk som klør skikkelig? Varm opp en mynt over en lighter/lys og legg det over myggstikket, og heten vil fordampe væsken som får myggstikket til å klø!

7. Når du skal kjøpe to kuler is, si først at du skal ha en kule, og når personen har tatt det sier du "forresten, jeg skal ha en til". Dette tvinger personen til å ta en like stor kule den andre gangen, og det gjør at du får mye mer is.

8. Frys ned vannballonger og ta det i en balje for å kjøle ned drikkene dine på en varm dag uten at det drypper like mye som is.

9. For å fjerne BBQ-saus, ketchup, sennep eller majones fra klær, gni enten varm eddik på eller gni en svamp med såpe og sitronsaft.

10. Bruk et kubbelys istedet for fyrstikker, hvis det er mye vind når du skal tenne bål.

11. For å sjekke hvor mange timer det er med sol igjen av dagen, legg alle fingrene (unntatt tommelen) ved siden av hverandre under sola på himmelen, og sjekk hvor mange fingre du får plass til ned til horisonten. 4 fingre = 1 time.

12. Har du renset en fisk og klarer ikke å få fiskelukten vekk fra hendene? Vask dem med tannkrem!

13. En morsom vannkrig-idé er å bruke vann med akvarellmaling med forskjellige farger i vannpistoler/vannballonger, og bruke helt hvite klær. Den med minst farge på seg til slutt vinner.

JentetipsWhere stories live. Discover now