Spa før skolestart

98 1 0
                                    

Vask håret:
Dagen før du skal på skolen anbefaler jeg å vaske håret ditt før du legger deg. La håret ditt tørke etter du har dusjet og sett opp en flette hvis du vil ha krøller til neste dag. Hvis du sover med håret oppsatt etter du har dusjet lukter håret ditt så godt neste dag, så anbefaler det!

Skrubb:
Skrubb kroppen din og leppene dine. Dette vil få vekk døde hudceller og det får huden din til å gløde! Du kan lage egen kroppsskrubb med olivenolje og sukker. Du kan også lage en egen leppeskrubb med sukker og honning.

Peeling:
Hvis du vil få ansiktet ditt til å gløde kan du bruke en ansiktsskrubb eller en peeling.

Bad:
Hvis du skal ta et bad imens du skrubber deg så anbefaler jeg å prøve en oppskrift på badevann. Husk å ikke få håret ned i vannet.

Etter skrubbing:
Når du er ferdig med å skrubbe kroppen, leppene og fjeset burde du smøre kroppen inn i bodylotion, fjeset med ansiktskrem og leppene med leppomade. Huden blir veldig tørr etter skrubbing. Det er viktig at du i hvertfall tar på ansiktskrem uansett om du har fet hud. Hvis du ikke gjør det vil huden tro ar den er tørr og produsere mer fett som gjør at huden blir enda fetere.

Ansiktsmaske:
Det er alltid gøy å lage en hjemmelaget ansiktsmaske.

Negler:
For fine negler til skolestart kan du skrubbe hendene dine med f.eks olivenolje og sukker, file og klippe dem og ta på en god håndkrem.

Neglelakk:
Etter du er klar med håndpleien kan du ta på neglelakk.

Øyevipper:
Før du skal sove anbefaler jeg å ta vaselin på øyevippene. Det funker veldig! Vaselin gjør at øyevippene dine ikke blir tørre og vokser fortere, men ikke bare det! Det gjør også at det er mye lettere å ta på maskara morgenen etter og vippene dine står mye mer opp!

JentetipsWhere stories live. Discover now