Bøker å lese om sommeren

100 3 1
                                    

Himmelen begynner her:
Dette er en utrolig bra skrevet bok om en jente som mister søsteren sin og hvordan hun takler sorgen samtidig som hun blir forelsket, om en forsvunnet mor og om hele familien som går i oppløsning.

En fiende i lägret (Sweet Valley High)
Sweet Valley High er en veldig bra serie om et tvillingpar og alle problemene de støter på. Denne boka handler om da tvillingene drar til California en sommer.

Du elsker alltid havet
Dette er en utrolig spennende og bra bok om forholdet til søstrene Katie og Mia, og hva som skjer når politiet konkluderer med at Mia har tatt selvmord under en reise og Katie nekter å tro på dem da hun finner reisedagbøkene hennes.

Et midtsommernattsmareritt (Adam og Eva)
Dette er en skikkelig koselig bok du kommer til å få ordentlig sommerfølelse av. Den handler om Adam og Eva som drar til Gotland i sommerferien, om irriterende storebrødre, vennskap, misforståelser og sjalusi, og er veldig morsomt skrevet.

Vi var løgnere
Den er for det første utrolig bra skrevet i tillegg til at historien er helt utrolig og at du blir veldig glad i personene. Boka handler om en rik familie på en privat øy, om løgner som blir oppklart alt for sent og om smerte og savn. Du kommer til å bli sjokkert over slutten også.

Den hemmelige hagen
Dette er en veldig koselig sommerbok om den bortskjemte engelske jenta Mary som har vokst opp i India og må flytte tilbake til England til et mystisk hus da foreldrene dør. Den handler om vennskap og å vokse opp, og om at det aldri er for sent å forandre seg.

Sommaren jag blev vacker
Dette er en utrolig koselig bok som passer perfekt å lese om sommeren, som handler om Isabel som har dratt til et sommerhus ved stranden hvert år, og hva skjer når alt plutselig forandres?

JentetipsWhere stories live. Discover now