Hvordan bli klar for stranda?

135 4 4
                                    

1. Ta på neglelakk i en sommerlig og fin farge. Husk å gjør det både på tærne og hendene. Personlig synes jeg at korall fargede negler er utrolig fint om sommeren!

2. Enten kan du kjøpe din egen skrubb på Lush eller Vita, ellers kan du lage en selv. Det er lurt å skrubbe huden, fordi den blir veldig myk av det. Man får også vekk døde hudceller og blir fortere brun.

3. Husk å pakk strandbagen før du drar. Viktig at du pakker fornuftig og ikke alt for mye!

4. Saltvann sliter på håret, så hvis du skal bade mye på stranda er det lurt å pleie det. De selger gode hårkurer på Vita, og de har også ganske godt utvalg på matbutikker som Kiwi og Meny.

5. Sett opp håret i en donut eller hestehale, det er deilig å få vekk håret fra all solkremen. Du kan også ha løst hår og ta litt saltvann spray i så du får skikkelig beach hair.

6. Dette er veldig viktig å ha på stranda. Hvis du sliter med selvtilliten rundt kroppen din, kan det være vanskelig å gjøre noe med. Men du burde slutte å sammenligne deg selv med andre. Gi deg selv komplimenter og kjøp en bikini du er veldig fornøyd med.

7. Smør deg inn i bodybutter kvelden før du drar på stranda sånn at du får myk og deilig hud.

8. Tape på et hjerte, en stjerne, en sol eller lignende papir på magen eller ankelen din. La det være der hele dagen mens du ligger i sola. På kvelden når du tar det av, vil du sannsynligvis ha skille. Jo fler dager du gjør dette, jo sterkere blir "tattoveringen".

9. Solkrem er et must om sommeren! Det er kjempe viktig at du har det på. Det er ikke deilig i det hele tatt å være solbrent, og det er heller ikke bra for huden.

10. Hvis du alltid må gå med sminke, er det helt nødvendig at du kjøper vannfast sminke. Når du er på stranda kommer du til å bade og blir sprutet på, og da kommer maskaraen din til å renne over hele ansiktet.

JentetipsWhere stories live. Discover now