Hvordan få den beste sommeren noensinne?

178 2 2
                                    

1. Dra på ferie i sommerferien! Da føler du mye mer at det er ferie. Man trenger ikke å dra på fancy utenlandstur. Besøk besteforeldrene dine ved sjøen eller bli med noen andre familiemedlemmer på campingtur, de synes sikkert det bare er koselig.

2. Ha som innstilling at du skal få så mye ut av ferien. Gjør hver dag skikkelig innholdsrik og gjør masse gøy nå som du har sjansen til det.

3. Dra på utflukter i sommer! Da får du også mer ut av ferien, og det er veldig spennende og koselig. Sov på stranda, dra på oppdagelsesferd i skogen eller bare en enkel piknik, alt er med på å gjøre at du får mye ut av sommeren.

4. Utnytt at det er sommer og varmt, og vær ute så mye som overhodet mulig. I tillegg til at du føler deg mye friskere og gladere av det. Du blir også brun av det.

5. Sommeren blir mye bedre hvis du er med masse koselig folk. Prøv derfor å være så mye sammen med folk som mulig denne sommeren. Inviter folk hjem til deg, dra på besøk og meld deg på arrangementer.

6. Kjøp en fin sommerdagbok og skriv om alt fra pakkelister til hva du har gjort til hva du tenker gjennom sommeren. Dette er skikkelig gøy å lese senere, og gjør at du husker mange flere koselige ting fra sommeren.

7. Husk å legg fra deg mobilen så ofte som mulig i sommer. Du utnytter ferien utrolig dårlig hvis du bare skal sitte på mobilen hele tiden. Anbefaler egentlig å ha 100% mobilstopp en periode, det er det enkleste og beste.

JentetipsWhere stories live. Discover now