Chapter 20 (Revisited)

2.8K 109 3
                                    


POV Alexis

Na het incident van vanochtend is er eigenlijk niet echt iets interessants meer gebeurd. Ik ben op de muur streepjes aan het bijhouden hoe lang ik hier al zit. Op 5 September ben ik ontvoerd en ik ben hier nu al 53 dagen, dusss morgen is het 28 Oktober ofzo? Christus dat is lang. Moet je voorstellen wat je in 53 dagen kan doen. En ik heb het school Halloween feest gemist. Ik dacht terug aan hoe Alex er waarschijnlijk amazing uit had gezien. En hoe Scarlett, Luna en ik waarschijnlijk de dansvloer helemaal op zijn kop hadden gezet. Maar de gedachte aan het thuisfront maakte me misselijk. Dansen in een zaal met aangeschoten vrienden om me heen leek een vage herinnering. Ik zakte geïrriteerd en verdrietig op de grond. Vechtend om mijn tranen binnen te houden. Er was op dit moment niemand in de kamer.  Hier hingen geen camera's, waren geen begeleiders, geen labiele tegenstanders. Alleen ik met mijn gedachten. Het zou zoveel makkelijker zijn om het gewoon op te geven. Mezelf head-first van de arena rand naar beneden te gooien. Dan was ik verlost, dan was ik klaar...  En..- "Oh my facking god! Lex!" hoorde ik de stem. Van? Malia? Nee... Anna volgens mij... "Lex kom hier!" Ik stond op en liep de gang op. Ik ademde twee keer diep in en uit en wreef door mijn gezicht. Daar stond de squad. Ze stonden in een kringetje om elkaar. "Waaaddup?" "Kijk hiernaar!!" gilde Triz enthousiast. Op de gevonden IPhone was het Youtube filmpje geopend wat Valerio op mijn account had gezet. En... "Holy shit!" Ik pakte de telefoon vast om het beter te kunnen zien. "Ja dat dus!" zei Raven met een big smile. Mijn mond stond open, het filmpje van ons, wat Anna een beetje had bewerkt, had maar liefst een dikke miljoen views, en er kwamen er steeds meer bij. "Dit kan niet, wattefack," zei ik lachend. "Ik voel gewoon dat het niet lang meer gaat duren voordat we hieruit komen!" zei Lulu blij. "Hé! Wat staan jullie hier te doen!" bulderde een stem door de gang. "Oh ho... Smeer 'm!" zei ik lachend. Voordat ik het door had naaide iedereen 'm een andere kant op en de begeleider stopte met rennen. Hahaha later sucker! 

In de trainingszaal kwamen we allemaal weer bij elkaar. "Anna, kun je echt niet iemand bellen met die telefoon?" vroeg Malia. "Nee ik zou echt niet weten hoe en al dat gehack is ook niet zo heel makkelijk," zei ze met een 'true story' gezicht. "Ja snap ik wel," reageerde Beatriz sloom. "Okeee, even centraal," sprak ik tegen iedereen. Ik was erachter gekomen dat het gevecht morgen is en niet vandaag. Oeps..."Morgen is dus het gevecht, we gaan in de arena met de rangen 1, 2 en 3," "Ah chill, minder gevaar voor ons," sprak Raven. Iedereen keek haar aan met een 'are-u-fucking-kidding-me' gezicht. "Wat? T'is gewoon een observatie...." Zei ze schuldig. "Oke, dus daarmee klaar, we spelen gewoon ons eigen spel, de rest van de rangen zien maar wat ze doen," Zei ik ernstig. "Oke, begrijpelijk. Maar we proberen wel iedereen te helpen toch?" vroeg Beatriz. "Natuurlijk, maar soms is het gewoon niet te doen snap je, maar ja, dat dus," Ze knikte kort. "Dus nu nog even trainen, uitrusten en we hebben om 4 uur een afspraak met onze grote vriend." Zei ik fake blij. Iedereen kreunden. Niemand had zin om met Silvano te praten. Maar goed, we hebben geen keus.

~Paar uur later~

"Kunnen we hem niet gewoon uit het raam in de arena gooien? Da's bijna 100 meter, dan gaat 'ie echt wel kapot." Zei Malia zeurend. "Malia, dan zijn we allemaal kapot, hou stil," reageerde ik ietwat lachend. We klopten aan, werden binnen gelaten en stonden voor het bureau. "Wat wil zijne majesteit nu weer?" zei ik sarcastisch. "Jullie roosters worden aangepast." Is het enige wat hij zei. "Pardon?" "Jullie gaan elke avond nog meer geld verdienen door in onze club te dansen en te serveren. Jullie hoeven niets meer te doen dan dat. Privileges van rang 1," zei hij met een knipoog. Ik blies de adem die ik blijkbaar inhield uit. Oke, gelukkig nog geen echt zorgbarende dingen. "Elke avond? Als je me kapot wil, da gebeurd morgen ook wel," zei ik bitchy. Hij keek me ongeïnteresseerd aan. "Waar is die club?" vroeg ik. "Aan de rand van Rome, jullie worden met een bus gebracht." En het moment dat hij dat zei gingen bij mij de lampen aan. "Versproken?" zei ik met een duivelse grijns. Hij keek me woest aan en wenkte naar een bewaker. Ik kreeg twee klappen in mijn gezicht. "Verdwijn. Jullie beginnen overmorgen!" zei hij ingehouden. Mijn squad maakte dat ze wegkwamen en ik keek hem nog even arrogant aan. Ik rende achter de rest aan en wreef over mijn pijnlijke kaak. Fuck dat zal wel weer blauw worden. Ik slikte mijn tranen weg en sprintte naar de trainingszaal. 

"Volgens mij is hij niet helemaal 100," zei Lulu. "Ja no shit Lulu," reageerde Raven. "Tranquilo. Het is gewoon de Ted Bundy van deze eeuw," zei ik geïrriteerd. "Ach ja, I don't give a fuck. Laat hem doodgaan aan z'n gedragsproblemen!" zei Beatriz terwijl ze op de grond ging liggen. "We weten nu in ieder geval zeker dat we ergens bij Rome zitten dus als we uitbreken moeten we nog wel een eind lopen." Zei Malia. "We weten iets... It's something!" zei Anna die probeerde de sfeer beter te krijgen. "Laten we maar gewoon allemaal rusten, chillen en hopen dat we morgen een goede dag hebben," Zei ik terwijl ik naar de douches liep. Ik zag dat vele meiden in ondergoed douchte. Nice, verzet. Maar ik was even kwaad en ik wilde heel graag iets kapot maken. Laten we beginnen met de camera's. "Lex je hebt zo'n uitdrukking op je gezicht en ik vind het niks!" Ik keek Anna speels aan. "Kan je me een voetje geven?" Ik wees naar de camera's. Ze maakte een 'oh' beweging met haar gezicht en we begonnen met het mollen van de camera's. Zo gezegd, zo gedaan. Een applausje luidde door de ruimte terwijl alle meiden weer rustig konden douchen. Ik keek blij naar mijn werk. Maar God, ik ben zenuwachtig voor morgen...

Oke sorry voor de lange tijd zonder updates! En thanks voor de 1K reads! Holyshietttt! Comment, vote en kijk ook even op het account van @D_Applepie om ons boek te lezen!

Stay awesome! 

TheApplePieSquad outtt

Revisited!

When kidnappers kidnap the wrong girl (Nederlands)Where stories live. Discover now