Jobbat érdemelne nálam...

7K 350 4
                                    

A kanapén elterülve hallgattam a  híreket a tévében mikor is a sztárhírekben megláttam magam. Kicsit hangosabbra vettem, a műsorvezető épp arról beszélt hogy Shawn megerősítette a lány a barátnője és a következő pillanatban már minket mutattak ahogy a parton kéz a kézben sétálunk és nevetgélünk majd átváltott és képek villantak be, még lenyomatott egy hülye szöveget a csaj hogy reméli nagyon boldogok leszünk és persze hozzá tette hogy Shawn hírneve és rajongói nem teszik tönkre a kapcsolatunk. Kicsit meglepődtem hogy erről ilyen nyíltan nyilatkozott de hát legyen, nem az én bajom. Amíg kell én nagyon boldog leszek Shawn mellett.

A tévét kikapcsolva a hálóba sétáltam. Lefeküdtem az ágyra és kezembe vettem a tegnap megkezdett könyvet de alig olvastam el egy oldalt csörgött a telefonom. Anya képe jelent meg a  kijelzőn. Nagy levegőt vettem majd fogadtam a hívást.
- Szia anyuci…
- Kislányom, ezt te sem gondolod komolyan ugye? Napok óta nem beszéltünk és a hírekből kell megtudnom, hogy a lányom egy világsztárral jár?
- Bocsiii? Jajj anya, tényleg ne haragudj de úgy felgyorsultak az események. Találtam munkát, jövő héten kezdek és Shawn, egyszerűen csak úgy megtörtént.- hunytam le szemem mert annyira kellemetlen volt így hazudni neki.
- És komoly ez köztetek?
- Anya, alig pár napja… egyenlőre csak ismerkedünk egymással, nagyon aranyos fiú, Justinnál ezerszer jobb és mi tagadás helyesebb is..- nevettem el magam. A gáz, hogy tényleg így gondoltam.
- Igen kicsim Justin nem volt egy Adonisz de kedves fiú volt.
- Tudom, nem is bánom hogy jártam vele de Shawn teljesen más.
- És hol találkoztál vele?
- A parton, és tényleg tök véletlenül futottunk egymásba, vagyis elfoglalta az én kis sziklámat, elküldtem. Azt sem tudtam ki ő. Tudod hogy nekem van néhány kedvencem de a többi nem igazán érdekel és így nem ismertem fel ezért mikor elmondta nem is akartam folytatni de meg kedveltem..Azt gondolnád, hogy beképzelt mert milliók rajonganak érte de nem, ő két lábbal a földön jár.
- Csak azt remélem, hogy nem töri össze a szíved. Szerintem korai volt ez még neked. Csak egy hónapja vagy ott, a helyet is alig ismered és nem akarom hogy a tanulásról elvonja a figyelmedet.
- Nem fogja, rengeteget utazik így nem lógunk majd egymás nyakán.
- Elég ha a gondolataidat elvonja…
- Apa tud róla, beszéltél vele?
- Azt mondta majd felhív téged.
- Remek, alig várom.
- Kibírod kicsim.
- Tudom.- hajtottam le fejem majd felnyitottam laptopom.
- Annyira hiányzol.
- Te is nekem anya. Néha olyan egyedül érzem magam, ha egyetemre járok majd biztos más lesz de addig olyan jó lenne ha itt lennél.
- Büszke vagyok rád kicsim. Hogy ilyen kitartó és okos lány lettél. Csak kérlek légy óvatos ezzel a  fiúval, nem akarom hogy bele szeress ő meg csak eldobjon ha megunt.
- Vigyázok anya. Most leteszem mert épp lefeküdni készültem. Hamarosan hívlak. Jó?
- Rendben egyetlenem. Szeretlek.
- Én is téged anya, szia.
- Szia picim. - köszönt el én pedig megszakítottam a vonalat. Félre tettem a  telefonom és sóhajtottam. Hazugságok nagy mestere leszek mire ennek vége. A gépemen felléptem netre majd  youtube-ra és beírtam a nevét. Rengeteg videót dobott ki így gondoltam rámegyek a hivatalos youtube csatornájára. Elindítottam a Handwritten albumot. Hátra dőltem és lehunyt szemekkel hallgattam végig a dalokat. Van valami a hangjában ami először fura volt de a második dalnál már imádtam. Megnyugtatott, ellazított a hangja. Közben nézegettem a klipeket is és néha el-elmosolyodtam. Shawn igazán helyes srác, közvetlen és kedves, nem hiszem el, hogy még nem talált egy olyan lányt aki vállalná ezt a hercehurcát.
Dalait hallgatva aludtam el. Csak arra emlékszem, hogy egyszer lehunytam a  szemem és úgy is maradtam.
Reggel telefonom rezgésére ébredtem. Fél szememet kinyitva nyúltam érte majd fülemhez emeltem.
- Igen..- ásítottam bele.
- Jó reggelt Cassie, felébresztettelek?- hallottam meg hangját.
- Mondhatni. Miért hívsz?- ültem fel és órámra néztem. Már elmúlt kilenc is, jól bírtam..
- Egy óra múlva lesz az interjú, csak szeretném tudni, van-e valami olyan amit nem szeretnél ha tudnának.
- Nem tudom, nem hiszem.- dörzsöltem meg szemem.- Beszéltem tegnap anyával.
- Mi volt?
- Borzalmas volt. Hazudni neki, előadni, hogy milyen boldog vagyok, végig hallgatni az óvó mondatait, hogy vigyázzak nehogy összetörd a szívem, hallgatni ahogy kéri vigyázzak magamra…
- Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztalak.
- Az én döntésem volt. - sóhajtottam lemondóan.
- Én is beszéltem tegnap a szüleimmel. Kíváncsiak a  részletekre, így ha haza megyek beszámolok rólad nekik. Izgatottnak tűntek.
- Ez szörnyű, neked nem rossz?
- Dehogynem, sosem hazudtam a szüleimnek.
- Akkor… szóval sok szerencsét az interjúhoz.
- Hallgatni fogod?
- Ha nem felejtem el igen.- mosolyogtam.
- Szép napot neked.
- Neked is, szia.- nyomtam ki a  telefont majd a laptopomra néztem ami most is bekapcsolva maradt.  Újra indítottam a  lejátszó listát  majd kibújtam az ágyból. A fürdőbe csoszogtam majd megmostam arcom. Hajam lazán  hátra fogtam és megmostam a  fogam. Pizsamám a szennyestartóba dobtam majd felvettem fehérneműimet és visszamentem a szobába. Egy térdig érő virágmintás ruhát választottam, otthonra is tökéletes mert kényelmes. A konyhába sétáltam és  elővettem a  tejet a hűtőből illetve a szekrényből a kedvenc csokis gabonapelyhemet. Egy kisebb reggeliző tálba töltöttem a tejet és szórtam bele a csokis golyókat. A nappaliba mentem bekapcsoltam a  tévét és kivételesen a zenecsatornára kapcsoltam. Épp valami One Direction dal ment. Top 10 volt a műsor címe és a harmadik volt ez a dal így már megvártam, hogy vajon ki lesz az első. A második Meghan Trainor volt egy dallal aminek számomra semmi értelme nem volt. Reklám következett. Majmok.
Ahogy visszatért a műsor a műsorvezető mondott pár szót majd egy hatalmas egyes jelent meg és elindult a zene. Felismertem így elmosolyodtam. Shawn klipje volt a Treat you better, ami kb két hete jelent meg. Kézbe vettem a telefonom és megnyitottam a kamerát. És csak vártam. Majd fotóztam. csatoltam egy üzenethez és elmosolyodtam.
„ Szép hát/váll! Gratulálok, első vagy a heti toplistán.- a szuper támogató és szerető barátnőd!”- küldés.
„ Nincs nálam szerencsésebb srác a világon, amiért ilyen barátnőm van!”- válaszát olvasva elgondolkoztam.
Telefonom letettem majd  kiléptem az erkélyre. A fotósok eltűntek, egy valaki üldögélt az út másik oldalán egy lépcsőn. Szerencsére, egyenlőre nyugi van.

A megadott időben bekapcsoltam a  konyhában lévő rádiót. Leültem a pulthoz és megtámasztottam fejem. Egy ideig az új albumról, dalokról mesélt, a közelgő turnéról, koncertezésről… Majd jött a kérdés.
- Új barátnőd van, ezt megerősítetted, de ki ő?
- Cassie egy csodálatos lány.
- Kicsit többet is tudhatunk róla?
- Egy átlagos tizennyolc éves lány aki ősztől egyetemre jár.  Véletlenül találkoztunk a parton, és a kis édes nem ismert meg, nem tudta ki vagyok, még csak a zeném sem ismerte..- nevetett fel. A kis édes? Mi a fene?-
Így úgy tettem mintha egy átlagos srác lennék. Azt akartam, hogy Cassie magamért kedveljen meg és ne a médiában írtak miatt.
- Mikor megtudta mit szólt?
- Nem repesett az örömtől, sőt, kérte, hogy ne keressem többé...
- De nem adtad fel.
- Nem ! Csak egy esélyt kértem tőle, hogy meg mutathassam működhet köztünk.
- Akkor nem kezdett sikongatni meg hasonlók...
- Nem, abszolút nem volt elájulva tőlem.- nevetett és  erre már én is felkacagtam. - Nehezen de megadta a számát és újra találkoztunk. Akkor készültek az első fotók. Én nem terveztem ilyen hamar nyilvánosságra hozni, sőt, minél tovább titokban akartam tartani, hogy védjem őt. Ő tényleg nagyon kedves és megértő lány és nem akartam hogy elüldözzék mellőlem a fotósok és a nagy felhajtás amit kreáltak ebből az ügyből. A rosszindulatú emberek akik nem törődnek azzal, hogy mi igenis jól meg vagyunk, azért is fúrnának minket. Ritkán olvasom el a rosszindulatú kommenteket és még ritkábban reagálok rá  de nem akarom hogy bántsák őt, csak azért mert olyan extra szerencsésnek hiszik hogy velem lehet. Biztos vagyok benne hogy jobbat érdemelne nálam, valakit aki mellette lehet bármikor ha szüksége van rá, ez nekem a turné miatt is nehezebben megy. Szóval tudom, hogy nem vagyok egy ideális partner jelölt, egy hozzám hasonló zenész vagy színész srác sem az egy hétköznapi életet élő lánynak de mégis megakartam próbálni és ő is. A nehézségek ellenére is van egyféle kötődés köztünk és azt gondoltuk, meglátjuk mi lesz. Eddig minden jó, meglátjuk mit hoz a jövő.- mondta.
- Nagyon szépen beszéltél róla, vajon ő is hasonlóképp nyilatkozna rólatok?
- Nagyon remélem, különben nagyon égnék..- nevetett.
- Akkor lássuk mit gondol Cassie, kedves hallgatóink. A kollégák már tárcsázzák is Cassie számát.- mondta én pedig felkaptam a  fejem. A nappaliba szaladtam és épp akkor kezdett el csörögni a telefonom, na nem, erről nem volt szó… de ha nem veszem fel…. a francba már .- emeltem fülemhez.
- Halló.
- Cassie?
- Igen, én vagyok.
- Hallgattál minket Cassie?
- Igen. Megleptetek a hívással.
- Ez volt a  célunk, gondolom mondanom sem kell, hogy Shawn itt ül mellettem.
- Nem, nem kell.
- Egyet értesz azzal amit ő mondott a kapcsolatotokról.
- Igen, bár az már kevésbé tetszik, hogy lebecsüli magát. – mondtam mire Shawn nevetni kezdett.- Komolyan, Shawn nagyszerű, abszolút hétköznapi srác egy kis hírnévvel, de az a jó benne hogy… hogy eltud tőle vonatkoztatni az ember ha vele beszél. Ha beszélgetni kezdek vele nem az énekes Shawnt látom, hanem azt a  fiút aki a parton elfoglalta a sziklámat. Aki teljesen átlagos ember módjára kezdett velem beszélgetni. Az érdeklődő és kedves Shawnt akivel nem csak a zenéről lehet beszélni hanem bármi másról is. – mondtam majd nyeltem egy nagyot.
- Cassie, ha tudni szeretnéd, Shawn elpirult..- mondta a műsorvezető mire nevetni kezdtem.- Kedves hallgatóink, kétség sem fér hozzá, az én új kedvenc párosom Shawn és Cassie. Olyan édesek mint egy nagy vattacukor felhő, reméljük ez így is marad. Köszönjük Cassie, hogy fogadtad a hívásunkat.
- Én köszönöm, sziasztok.- mondtam majd letettem.  Visszaszaladtam a konyhában.
- Nos Shawn, azt hiszem a választ megkaptuk.
- Igen.. Most mond meg lehet egy ilyen lányt nem kedvelni.
- Aranyos a hangja. - nevettek. - Shawn köszönjük, hogy eljöttél hozzánk és a későbbiekre kitartást kívánunk nektek. Maradjon meg sokáig a harmónia köztetek.
- Köszönöm haver. - mondta Shawn. A műsorvezető a következő vendégről kezdett beszélni így kikapcsoltam a  rádiót.
Jól tettem, hogy azokat mondtam? Nem vittem túlzásba? Őszintének hatott vajon?

Sziasztok!
Nem lett túl hosszú de azért remélem nem lett túl béna rész.
A következő hosszabb és izgibb lesz!😇😊
Továbbra is várom a véleményeket. Elmondhatjátok esetleg mi tetszik és mi nem tetszik benne.
Jòl viselelem a kritikát!💜
💜Puszi💜

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now