Csak megnehezítem az életed...

3.4K 179 63
                                    

Az elmúlt két hétben minden reggel fitten és frissen ébredtem fel. Kivéve a mai nap, mikor is Shawn szülei és húga jönnek. Mert miért is ne ma lennék a legfáradtabb. Andrew elengedett a munkából így ketten megyünk ki a reptérre értük illetve a fősulira sem megyek be. Lebeszéltem az egyik csoport társammal, hogy emailben átküldi a jegyzeteit és hanganyagot is csinál az óráról nekem. Tök jó fej csaj, Emily a neve és jóban lettünk az elmúlt hetekben, kár hogy ő is rengeteget dolgozik, jó lenne néha összefutni vele.

Nagy nehezen összekapartam magam és a fürdőbe csoszogtam. Shawn már nem volt mellettem. Ő már biztosan meg is reggelizett és most a twittert böngészi. A zuhanykabinba belépve megnyitottam a vizet és egy gyors pár perces tusolás után el is zártam. Este is fürödtem, ez csak azért kellett, hogy tényleg felébredjek.

A hajamat lófarokba fogtam majd megmostam a fogam és spirállal kiemeltem szemeimet. Ajkaimra ajakbalzsamot kentem mert úgy éreztem kicsit ki vannak száradva majd fehérneműs fiókot kihúzva elővettem egy melltartó-bugyi kombót és felkaptam magamra. A hálóba sétálva ahogy megláttam az órát felsóhajtottam, kb félóra múlva indulnunk kell a reptérre.

Március közepe lévén kellemes idő van így egy sötétkék nadrág és egy fehér top mellett döntöttem. Arra majd még felkapom a vékony bőrdzsekimet és kész is. Fújtam magamra a parfümömből majd kisétáltam Shawnhoz a konyhába. Ő a pultnál ült és a kávéját iszogatta.

- Jó reggelt gyönyörűm - húzott magához.

- Jó reggelt - mosolyogtam rá majd ajkaira egy lágy csókot nyomtam - Én is kapok kávét?

- Hát persze, ülj csak le, hoztam neked a kedvenc pékségedből reggelit.

- Mikor keltél?

- Hatkor.

- Jézusom - forgattam szemeimet.

- Gondoltam megleplek.

- Édes vagy, bár gyanús is, mostanában annyi mindennel lepsz meg. Vacsora, ebéd, önként hívtál vásárolni, reggelit hozol a kedvenc pékségemből, kávét hozol nekem a munkahelyemre, mit csináltál? Tudnom kellene valamiről?

- Dehogy édesem, egyszerűen csak próbálom helyrehozni, hogy elhanyagoltalak.

- Na jó, elhiszem neked - mondtam majd ahogy kitöltötte a kávét, bele tett két cukrot és egy kis tejet és felkavarta nekem. - Meg nem kóstolod, hogy jó-e a hőmérséklete?- kérdeztem mire csak grimaszolt én meg nevettem - Köszönöm.

- Neked bármikor. Megyek gyorsan összeszedem magam, aztán ha végeztél mehetünk a reptérre.

- Jól van. Igyekszem...- mondtam majd ahogy eltűnt az ajtó mögött elővettem telefonom és kikerestem Becks számát. Felakartam hívni de aztán meggondoltam magam és csak írtam neki:

" Jó reggelt csajszi, tegnap nem tudtam felvenni mert épp egy értekezleten ültem. Ne haragudj, minden rendben? Mikor jössz már erre?"

A válaszra nem kellett sokat várnom.

" Szia Cass, nem volt fontos úgyhogy semmi baj. Csak gondoltam felhívlak két előadás között. Most is épp órán ülök de baromi unalmas. Én nem tudom, és te? Hiányzol már nekünk, most hogy az anyukád oda költözött még ritkábban fogunk látni majd."

"Igyekszem, Shawnnak hamarosan kezdődik a turné , és nyáron nekem sincs suli. Kiveszek pár napot és megyek hozzátok. Hiányoztok ám, nagyon."

" Nem is tudod milyen unalmas itt az élet nélküled, olyan semmilyen. Bácsak itt lennél, ahogy még gimi első osztályában terveztük, emlékszel. Közép suli együtt, fősuli együtt, munka együtt. Erre te most Californiában sütteted a hasad és felénk sem nézel. Nem jó ez így."

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now