Örökké...

3.5K 166 20
                                    

 Mikor Manuelt kiraktuk a hotelnél haza mentünk. Nem igazán beszéltem Shawnnal , amit halkan megis jegyzett mikor beléptünk a lakásba de nem reagáltam rá. A hálóba sétálva levettem dzsekimet és épp megfordultam mikor bele ütköztem. 

- Cassie...

- Mi az?

- Haragszol?

- Igen Shawn, nagyon haragszom. 

- Nem akartalak ezzel megbántani. Hülye voltam Cass. 

- Tudom, tényleg hülye vagy

- Teljesen jogos, hogy neheztelsz rám amiért nem avattalak be.

- De miért nem? Nem bízol bennem?

- Dehogynem bízom, nem erről van szó. Benned bízom a  világon a legjobban. Egyszerűen csak azt hittem, hogy utálnál érte.

- Mi tagadás nem örülök neki, de csak azért mert tudom, hogy Camila nem úgy néz rád mint te rá. Lehet, hogy neked ő csak egy barát de ő szeret téged- mondtam miközben szemébe néztem. Ő gyengéden végig simított arcomon mire lehunytam szemem és sóhajtottam.

- Nézz rám kicsim - súgta mire kinyitottam és szemébe néztem- Csak téged szeretlek. Te vagy az életem. Camila csinos lány, ez igaz de az nincs meg benne ami benned. Elhiszed nekem?

- Elhiszem.

- Nem tudom mit csinálnék nélküled - ölelt magához  és gyengéden simogatta hátam - Beszéltem Camilával, a duett után nem fogok vele találkozni csak ha nagyon muszáj. 

- Tényleg?- néztem meglepve mire elmosolyodott.

- Nem akarlak elveszíteni. Szóval igen, nem akarom többé úgy érezni, hogy veszélyben van a kapcsolatunk.

- Szeretlek Shawn, köszönöm.

- Mi lenne ha este sétálnánk egyet a parton, csak ketten.

- Benne vagyok, nagyon jó lenne - mosolyogtam rá majd megcsókoltam és megöleltem.

Nagyon jól esett, hogy Shawn kiállt mellettem és beszélt Camilával. 

Az egész este nagyon jól telt. Miután mindketten összeszedtük magunkat elindultunk az étterembe. Karenék már ott vártak minket. Manuelt figyeltem és láttam rajta, hogy tetszik neki amit lát. Bizonyára ő is beszélt Shawnnal és örülhetett, hogy sikerült megbeszélnünk és rendezni a nézeteltérést.

Egész vacsora alatt beszélgettünk, Lia is sokat mesélt a suliról, barátairől és egy bizonyos Benről mire Shawn egyből hosszú szónoklatba kezdett a párkapcsolat nehézségeiről amit Lia szépen végig is hallgatott majd bejelentette, hogy még csak pár szót váltottak szóval nem kell aggódnia.

A vacsora után  Shawn vezetett a partig majd ott leparkolva kinyitotta nekem az ajtót és kezemet megfogva  vezetett a homokos partra. kellemes érzés volt ahogy a langyos szél belekapott a hajamba, A ruhám is lengedezett lábam körül. Shawn közelebb húzott magához, derekamat átkarolta és simogatta miközben rám nézett. 

- Anyukád mondta, hogy  odautazhatnánk pár napra.

- Te szeretnéd?- kérdezte mire elmosolyodtam.

- Igen, szeretném, szeretem őket és az a hely is varázslatos, jó ott lenni.

- Te vagy varázslatos -  mondta halkan majd megállított és gyengéden megcsókolt. Ahogy ajkaink találkoztak átöleltem derekát és hozzásimultam - Szeretlek Cassie.

- Én is szeretlek - kacagtam halkan majd nyakába borultam. Úgyéreztem végre minden a helyén van, mintha minden gondunk elszállt volna. Olyan felszabadult és boldog voltam , eszembe sem jutott, hogy bárki is elvehetné tőlem. Camila többé nincs hatással rá, úgytűnik ő maga is rádöbbent mire megy ki a játék. Egyértelmű, hogy elakart tőle választani, és őszintén bele sem gondolok miket mondott neki, de már nem is érdekel. Vége, én nyertem. Shawn engem szeret, velem akar lenni, semmi más nem számít.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now