Nem hagysz itt?

3.4K 212 33
                                    

Fogalmam sincs, hogy értem haza, azt tudom, hogy legalább három piroson hajtottam át így szinte csoda, hogy nem hajtott belém valami kamion vagy teherautó. Csak azt hallottam, hogy eszeveszettül dudálnak utánam. Otthon a ház előtt leparkoltam és a visszapillantó tükörbe pillantva elborzadtam a látványon. Sóhajtva szálltam ki a kocsiból és a táskáimat kirángatva a csomagtartóból elindultam az épület felé ahol tudtam anya karjai között nyugalomra lelek.. A lift szerencsére egész gyorsan megérkezett így be épültem az egyik fal mellé és megnyomtam a gombot de az utolsó pillanatban még beugrott egy nálam legalább egy fejjel magasabb srác. Baseball sapka volt rajta így először nem láttam az arcát majd rám mosolygott.. A szomszéd srác, csak ennyi ugrott be.

- Szia Cassie

- Szia...

- Derek...nem gáz - nevetett mire bólintottam majd jobban lehajolt és szinte arcomba mászva mért végig - Nagyon vad lehetett az esti buli. Borzalmasan nézel ki - mondta mire épp kinyílt a lift ajtó.

- Épp szakítottam. Na szia Derek - mondtam majd a lakásig meg sem álltam. Ott elővettem a kulcsom és az ajtót kinyitva  beléptem a lakásba. A táskákat szinte ledobtam majd belöktem a lábammal az ajtót.

- Cassie, te vagy?- hallottam anya hangját majd lábdobogást. Anya mosolygós arca jelent meg előttem egy perc múlva de ahogy meglátott csak végig futatta szemét a bőröndön, a földön heverő táskákon és jól végig mért engem és közelebb lépett - Kicsim...

- Jajj anya - törtek ki könnyeim és a nyakába vetettem magam.

- Hé, itt vagyok, nyugi szívem..

- De annyira fáj - zokogtam fel. Anya csak szorosan magához ölelt és nyugtatgatott. Simogatta a hajam és a hátam.

- Mi ez a hangzavar itt?- jött ki Dan majd ahogy találkozott tekintetünk felhorkant - Most felöltözöm és kitaposom a belét. Mit csinált?- kérdezte de nem tudtam válaszolni.- Pedig megmondtam neki, hogy ha fájdalmat okoz kinyírom - simogatta karom. Anya a nappaliba vitt és leültetett a kanapéra. Ő ült a jobb, Dan pedig a bal oldalamon. Én csak magamhoz öleltem az egyik díszpárnát majd felhúztam lábaimat és próbáltam könnyeimet visszatartani. Ekkor megcsörrent zsebemben a telefonom. Előhúztam és ahogy megláttam mosolygós arcát nagy erővel a szemközti falhoz vágtam a készüléket ami rögtön elhallgatott.

- Készítek neked egy teát. Teljesen kész vagy kicsim - szólalt meg anya majd a konyhába szaladt. Felnéztem Danre mire ő közelebb hajolt.

- Mi történt?- törölgette arcom - Mondd el, jobb lesz egy picit.

- Megcsalt.

- A kis patkány. Camila?

- Igen. Vele, egyszerűen nem tudom felfogni hogy ez megtörtént, Dan. Persze azt tudtam, hogy az a kis ribanc bármire képes lenne, hogy megkaparintsa Shawnt, de azt reméltem, hogy Shawn nem fog bedőlni neki.

- De mostanában nem is találkoztak.

- Nem, persze, mert miután megtörtént Shawn beijedt és megszakította a kapcsolatot a törpével.

- Hogy tudtad meg?

- Egy rajongó már napok óta írogatott fura üzeneteket, majd ma átküldött egy csomó képet és videót amin Shawn és Camila épp egymás száj üregét térképezik fel. Azután az interjú után volt mikor Shawn családja itt volt. Szóval ennyi volt.

- És mit mondott a kis görény.

- Szerinted?

- Nem jelentett semmit?Csak egy ballépés volt de téged szeret?

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now