Ez rá vall...

5.9K 292 13
                                    

Két hónappal később

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Két hónappal később...

Cassie szemszög...

A show nem állt meg, Shawn és én minden egyes nap szembetaláltuk magunkat valamelyik pletyka lap címoldalán mosolygó önmagunkkal. Nem érdekelt minket, ahogy a pletykák sem. Annyi féle baromság, olyan sok felől talált meg minket de csak nevettünk rajtuk. A legjobb az volt mikor terhesnek kiáltottak ki, vagy mikor azt állították hogy Nickkel is kavarok csak mert egyszer beültünk egy kávézóba, ahová később Shawn is megérkezett. De az már nem volt fontos. A lényeg hogy készítettek pár fotót amin nevetgélünk Nickkel és el is indult az ár, és sodort minden napi lapot magával. Shawn persze tudta hogy nem igaz és nagyon jól kezelte az egészet.

Shawn ...
Szeptember végén jelent meg az új albuma ami az Illuminate címet viselte. Imádom, egyszerűen fantasztikusak a dalok, némelyiket már fejből fújom. Ami rossz hogy a megjelenésnek köszönhetően rengeteget utazik és népszerűsíti az albumot. Tévés műsorokban lép fel, rádióinterjúkat ad és persze mellette koncertezik így sokkal kevesebbet találkozunk, ami rossz mert nagyon hiányzik de egyelőre úgy tűnik jól viseljük ezt az állapotot is.
Nekem is elkezdődött az egyetem, minden pénteken és szombaton a délutánt ott töltöm és tanulok. Andrew mellett pedig gyakorlatban is láthatom azt amit az órákon elméletben oktatnak így sokkal jobban megragad minden. Andrew szerint már ezalatt a két hónap alatt is rengeteget fejlődtem és nagy jövő áll még előttem.

Shawn jelenleg Ausztráliában ad koncerteket így nagyon messze van tőlem. Néha szoktunk twitteren üzengetni egymásnak s akkor a rajongók megőrülnek , de van hogy csak egy sms-t írunk hogy lássuk a másik jól van. Szoktunk képeket küldözgetni magunkról, vagy videókat és persze sokszor videochatelünk is de az csak jobban erősíti a hiányt, mert láthatom de nem érinthetem meg. Nem érzem az illatát és nem érzem a kezét ahogy simogat..

Holnap után San Diegóban lép fel de csak egy estét marad ugyanis utána repül Rotterdamba egy díjátadóra. De aztán több mint egy hétig LA-ben lesz...

“ Hiányzol nyuszifül, szeretném veled bejárni ezeket a helyeket.”

“Te is hiányzol Shawn és bár ott lehetnék, de nekem Andrew mellett kell lennem, hisz dolgozom, és még így is jól jártunk, nem igaz?”

“ Tudom, igazad van, nem panaszkodhatunk. Jól érzed ott magad?”

“Igen abszolút, a munka szuper, Andrew rengeteg embernek bemutatott már, eljárunk munka megbeszélésekre, nagyon sokat tanulok mellette.Ne aggódj értem.”

“Sokkal nyugodtabb vagyok. Most mennem kell, hangpróbám lesz aztán rögtön a koncert után indulunk is a reptérre. Nagyon szeretlek.”

“Én is szeretlek téged, vigyázz magadra”

“ Mindig vigyázok!”

- Mi ez a szomorúság?- tenyerelt be elém Andrew az asztalra. Csak letettem telefonom és ránéztem.
- Csak Shawnnal beszéltem..
- Nem sokára jön haza.
- Az még több mint egy hét - sóhajtottam majd a papír kupacot felemelve felé nyújottam.- Na mindegy, itt vannak a kért szerződések.
- Köszönöm - vette el majd bement az irodájába. Én csak bámultam magam elé és homlokom masszírozgattam. Már nagyon hiányzik, hogy Shawn a karjai közé kapjon és magához szorítson. Hiányzik, hogy éjjel nem hallom a szuszogását és reggel nem az álmos tekintetét látom meg először.- Cassie gyere be - kiabált ki Andrew mire kelletlenül de felálltam. Tuti hogy rossz szerződést adtam neki, biztos elszúrtam, Shawn miatt mert csak ő jár a fejemben.
- Igen? Elrontottam valamit?
- Nem , minden rendben. De készítsd az útleveled...
- Hová megyünk?
- San diegóba.
- Tessék? De miért?
- Az egyik koncert menedzserrel vannak gondok. Szeretném látni hogy tényleg olyan vészes-e a helyzet vagy kibírja decemberig.
- Oké akkor készítem..- mondtam és próbáltam magam visszafogni de igazából madarat lehetett volna velem fogatni.
- Nyugodtan mosolyoghatsz, látom hogy nehezedre esik komolynak maradni.
- Na jó, tényleg, alig várom hogy láthassam őt.
- Azt hiszem ez kölcsönös, de kérek valamit.
- Mit?
- Ne szólj neki hogy megyünk.
- Miért ne?
- Mert ez egy hatalmas meglepetés lesz, neki, neked és a rajongóknak.
- Ezekszerint van még valami amit nem tudok.
- Így van, de ezt holnap megbeszéljük a gépen.
- Na jó, oké, annyira rossz nem lehet ha a rajongókat is bevonod.- mosolyogtam.
- Mindjárt négy óra, menj csak haza, holnap kilenckor találkozunk a reptéren.
- Köszönöm Andrew, te vagy a legjobb főnök a világon.- vigyorogtam majd megpördültem és már szaladtam is az asztalomhoz összepakoljam a holmimat.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now